Na novootvorenom malonogometnom igralištu u Velikom Rastovcu odigran sedmi Turnir ulica

U Velikom Rastovcu malom svečanošću otvoreno je novo malonogometno igralište pokraj područne škole. Uoči otvaranja, djeca i mladi Velikog Rastovca, načelnik Mato Damjan, pročelnik JUO-a Danijel Jozić te općinski vijećnik Ivica Špoljarić, kao voditelj Turina ulica, odali su počast poginulim hrvatskim braniteljima kod spomen obilježja u središtu Velikom Rastovcu polaganjem lampiona i molitvom, a potom je održan i sam čin otvaranja igrališta koji je odradio načelnik Mato Damjan.

– Zahvaljujući Ministarstvu demografije i useljeništva, koje je prepoznalo ovakve projekte i zahvaljujući našem Dječjem vrtiću ”Lipa”, putem kojeg je ostvaren ovaj projekt, došlo je do izgradnje ovog igrališta. Ulaganje u djecu i mlade je ulaganje u našu budućnost i zato je ovaj projekt visoko vrijedan, a sport je ono čemu moramo učiti našu djecu. Vjerujem će ovo igralište biti uvijek puno i da će svi uživati– rekao je načelnik Damjan te istaknuo kako je ukupna vrijednost izvedenih radova 43.578,75 eura.

Na novootvorenom malonogometnom igralištu u Velikom Rastovcu odigran je i sedmi malonogometni Turnir ulica koji je okupio više od stotinu posjetitelja, a otvorili su ga najmlađi u revijalnoj utakmici.

Nakon niza zanimljivih utakmica i dobrih poteza, slavila je ekipa Novog Petrovog Polja, drugo je bilo Staro Petrovo Polje, dok je treće mjesto osvojila ekipa Veliki Rastovac.

Turnir je zaključen susretom dvije ekipe veterana, a sve oko igrališta bilo je prepuno uz zabavu na kraju pod reflektorima novog igrališta.

– Ovaj turnir postao je naša velika tradicija koja okuplja sve generacije naših sumještana u sportu, druženju i prijateljstvu. Hvala svima koji su se odazvali i veliko hvala načelniku Damjanu i Općini na svesrdnoj pomoći u organizaciji– rekao je voditelj natjecanja Ivica Špoljarić.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content