GRAD NAŠICE Objavljen Javni poziv mladim obiteljima poljoprivrednika za korištenje mjera iz Programa potpore za unapređenje uvjeta stanovanja na području Grada Našica za 2024. godinu

Grad Našice objavio je Javni poziv mladim obiteljima poljoprivrednika za dostavu prijava za korištenje mjera iz Programa potpore za unapređenje uvjeta stanovanja mladih obitelji na području Grada Našica za 2024. godinu.

Javnim pozivom će se sufinancirat rješavanje stambenog pitanja mladih poljoprivrednika kroz sljedeće mjere:

  •  MJERA 1: Financijska pomoć mladoj obitelji poljoprivrednika pri kupnji građevinskog zemljišta ili stambenog objekta radi rješavanja stambenog pitanja na području Grada Našica (izuzev naselja Našice)
  • MJERA 2: Financijska pomoć mladoj obitelji poljoprivrednika za ulaganje u izgradnju novog stambenog objekta na području Grada Našica (izuzev naselja Našice)
  • MJERA 3: Financijska pomoć mladoj obitelji poljoprivrednika za adaptaciju stambenog objekta na području Grada Našica (izuzev naselja Našice).

Cilj je mladim poljoprivrednicima omogućiti potporu za kupnju, izgradnju ili rekonstrukciju objekta za stanovanje.

Ovim Javnim pozivom se želi pružiti veća potpora mladim poljoprivrednicima koji su nedavno prvi put osnovali poljoprivredno gospodarstvo kako bi njihova ekonomska situacija bila stabilnija, sigurnija, neovisnija i stvorila ozračje da formiraju obitelj i ostanu živjeti na ruralnom području Grada Našica.

Javni poziv otvoren je do 30. rujna ili do iskorištenja osiguranih sredstava u Proračunu Grada Našica za 2024. godinu.

Zahtjevi za potporu se dostavljaju na propisanom obrascu za svaku mjeru uz pripadajuću dokumentaciju koja se može preuzeti na internetskoj stranici Grada Našica.

(www.nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content