Gorio krov obiteljske kuće u Cabuni, požar uspješno ugasili vatrogasci DVD-a Suhopolje i JVP Virovitica

U naselju Cabuna u općini Suhopolje jučer (ponedjeljak) je, u kasnim poslijepodnevnim satima, na krovištu obiteljske kuće izbio požar. Brzom intervencijom vatrogasaca Dobrovoljnog vatrogasnog društva Suhopolje i Javne vatrogasne postrojbe Grada Virovitice, požar je uspješno ugašen, ali je nastala veća materijalna šteta. Na svu sreću, nitko nije stradao.

Odmah po dojavi, na intervenciju su upućena četiri vatrogasna vozila s 12 suhopoljskih vatrogasaca.

-Dolaskom na mjesto intervencije, uvidjeli smo da gori konstrukcija krovišta obiteljske kuće. Navalna grupa opremljena izolacijskim aparatima ušla je u objekt te započela gašenje unutarnjom navalom, dok se istovremeno vršilo gašenje vanjskom navalom uz pomoć dva navalna vitla. Zbog neispravnosti hidrantske mreže te zbog potrebe za velikom količinom vode, pozivali smo kolege iz Javne vatrogasne postrojbe grada Virovitice koji su došli s jednim vozilom i jednim vatrogascem. Nakon što je požar stavljen pod kontrolu, vršilo se izrezivanje krovnog lima da bi mogli doći do samog žarišta požara. Nakon što smo našli žarište, požar smo ubrzo ugasili. Ovim putem želimo zahvaliti kolegama iz JVP Virovitica na pružanju nesebične pomoći – poručili su vatrogasci DVD-a Suhopolje.

Uz vatrogasce, na teren su izašli i djelatnici Policijske postaje Virovitica, a kako je došlo do požara, znat će se nakon obavljenog očevida.

(www.icv.hr, DVD Suhopolje)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content