Glasajte za najbolji županijski EU projekt u Hrvatskoj: Rekordan 61 projekt ušao je ove godine u finale

Rekordan 61 projekt ušao je ove godine u finale izbora za najbolji županijski EU projekt koji petu godinu zaredom zajednički provode Hanza Media, Hrvatska zajednica županija, portal župan.hr i Ured Europskog parlamenta u Hrvatskoj uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Stručni žiri izabrat će pobjednike u četiri kategorije – Doprinos znanosti i inovacijama, Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji i Doprinos poduzetništvu.

Svojeg pobjednika i ove godine mogu odabrati čitatelji glasanjem na portalu jutarnji.hr. Svi projekti predstavljeni su posljednjih dana na portalu jutarnji.hr, mrežnim stranicama Hrvatske zajednice županija i portalu župan.hr. Od njih 61, po 22 projekta su unutar kategorija Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici te Doprinos znanosti i inovacijama, 10 projekata je u kategoriji Doprinos prekograničnoj suradnji i sedam u kategoriji Doprinos poduzetništvu.

Glasanje traje od 10. do 17. rujna 2024., nakon čega će biti proglašeni pobjednici.

Virovitičko-podravska županija ove godine ima četiri finalista – Sustav javnog navodnjavanja Kapinci-Vaška II. fazaCentar za podršku, savjetovanje i osnaživanjePotrubi za knjigu te Sustav javnog navodnjavanja Novi Gradac – Detkovac.

Za svoje favorite možete glasovati OVDJE.

(Hrvatska zajednica županija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content