Dupla doza uzbuđenja: Druga ekipa “lavica” od ove sezone igra 3. HRL Sjever, ukupno u službenim natjecanjima čak devet ekipa- najviše do sada

ŽRK 1234 Virovitica ove će sezone u natjecanju imati dvije ekipe! Uz prvi sastav, koji će igrati 2. HRL Sjever i u kojoj će loviti sam vrh ljestvice, rang niže, u 3. HRL Sjever, igrat će druga ekipa “lavica” koju će sačinjavati mlađe igračice i koje će tako stjecati iskustvo igranja u seniorskom rukometu kako bi što spremnije “uskočile” u prvu ekipu.

– Ženski rukometni klub 1234 Virovitica svake godine raste i razvija se, tako smo ove godine uz natjecanje u 2. rangu hrvatskog ženskog rukometa odlučili da je vrijeme da prijavimo ekipu i u 3. HRL Sjever u kojoj igra veći broj ekipa te je samim time i rukomet kvalitetniji- istaknuo je predsjednik ŽRK 1234 Virovitica Ivan Hajmaši.

“Lavice” će tako snage u ovoj ligi odmjeriti s Prelogom, drugom ekipom Bjelovara, Marofom, drugom ekipom Đurđevca, Velikim Trojstvom i Zaprešićem.

– S Velikim Trojstvom i Zaprešićem susrećemo se prvi put, ali su nam zato ostale ekipe prilično poznate i možemo reći da su stvarno dobre i veseli nas što će naše djevojke sudjelovati i u ovom natjecanju. Liga se igra dvokružno što znači da protiv svake ekipe igramo i na domaćem i na gostujućem terenu- dodao je Hajmaši.

Prvenstvo počinje 12. listopada gostovanjem lavica u Prelogu, dok je prva domaća utakmica na rasporedu već vikend poslije kada u Virovitici gostuje Zaprešić.

– Drago nam je da svake godine možemo rasti i da se to vidi. Velik je trud i veliko ulaganje iza ovih rezultata, ne samo nas kao Uprave kluba, već i svake naše “lavice”, trenera, ali i svakog roditelja. Bilježimo neke pozitivne trendove i nadamo se da ćemo i dalje rasti. Tako ove godine sudjelujemo u čak devet različitih službenih natjecanja što je najveći broj do sada. Tu su i turniri, prijateljske utakmice, regionalna okupljanja, a ne smijemo zaboraviti ni na projekt “Vrtko” koji smo započeli među prvima u Hrvatskoj, a u koji je uključeno preko 200 djece iz čak tri vrtića (DV Cvrčak Virovitica, DV Suhopolje i DV Čarobna šuma Špišić Bukovica). Čeka nas sezona puna aktivnosti i vjerujemo da ćemo postići i premašiti zadane ciljeve- zaključio je Hajmaši.

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content