Dojučerašnja “akademka” Petra Keleković od ove jeseni nosi dres Osijeka! U tri odigrane utakmice za drugu ekipu već je upisala dva pogotka

Dojučerašnja “akademka” Petra Keleković, koja je bila među najboljim igračicama ŽNK No Limit TVIN-a, od ove je jeseni promijenila sredinu te je obukla “bijelo-plave” boje prvoligaša s Drave!

U Osijeku je Petra već odigrala tri utakmice za drugu ekipu, a da će igrati zapaženu ulogu pokazala je u tih 270 ligaških minuta. Iako su Osječanke u prvom kolu 2. HNLŽ skupine B poražene od Slavonije iz Požege 2:1, Keleković se u preostale dvije utakmice nametnula kao veliko pojačanje te pokazala kako bi uskoro mogla “pokucati” i na vrata prve ekipe.

U drugom odigranom susretu svojim je golom riješila pitanje pobjednika protiv Graničara iz Županje (1:0), a i proteklog se vikenda upisala u listu strijelaca u pobjedi 3:0 na gostovanju u Slavonskom Brodu protiv Marsonije te je s dva gola najbolji strijelac Osijeka u drugoj ligi.

No niti to nije sve, jer Petra je svoje mjesto našla i u ženskoj reprezentaciji Hrvatske do 19 godina. Keleković je s reprezentacijom, na čelu s izbornikom Jurom Srzićem, odradila i prvo okupljanje, a koje se od 16. do 20. rujna održavalo u Zagrebu.

(www.icv.hr, mra, foto: ŽNK No Limit TVIN)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content