Danas počinje osma sezona “Života na vagi”: Upoznajte kandidate među kojima je i Virovitičanin Igor Prpić

Na krajnjem sjeveru Hrvatske prvi dio snimanja ‘Života na vagi’ došao je svom kraju, a kandidati svoju borbu s kilogramima nastavljaju kod kuće kako bi svoju transformaciju pokazali u finalu osme sezone.  

Kandidati osme sezone ‘Života na vagi’ ukupno imaju 2547,2 kilograma, a koliki teret nosi svaki od njih – ne propustite pogledati na prvom vaganju osme sezone showa koji počinje danas (ponedjeljak), 2. rujna, u 21.15 na RTL-u ili 24 sata prije prikazivanja na televiziji na platformi Voyo!

prvo vaganje osme sezone ZNV a Custom

KANDIDATI:

Davorka Roginek (35), Breznica

Davorka Roginek ne želi više upadati u začarani krug s hranom. „Bojim se da se ne razbolim i da se neću moći normalno kretati“, iskreno kaže 35-godišnjakinja.  

Davorka 1 Custom

Maja Marušić (43), Velika Ludina

Iz Velike Ludine dolazi Maja Marušić, majka troje djece koja želi u potpunosti uživati u aktivnostima s njima, no zbog trenutačne kilaže, to nije moguće pa se zato i prijavila u ‘Život na vagi’.

Maja 1 Custom

Marija Novak (25), Vukovar

Prodavačica Marija Novak kaže kako je cijeli život imala problema s kilogramima. „Želim se naučiti zdravo hraniti“, kaže Vukovarka i otkriva da su je često vrijeđali zbog debljine.  

Marija 1 Custom

Esmir Silajdžija (49), Pula

Esmir Silajdžija radi kao kamenoklesar u Puli, a u ‘Život na vagi’ prijavio se zato što želi izgledati kao prije deset godina.

Esmir 1 Custom

Mateo Biloš (30), Dubrovnik

Mateo Biloš kaže kako bi volio imati još djece te svojoj obitelji priuštiti sve što požele. „Zbog moje kilaže sam jako lijen i ne da mi se raditi i više zaraditi, a i bojim se da moja supruga ne ostane rano udovica, a djeca bez oca.“

Mateo 1 Custom

Roman Husanović (39), Sarvaš

Kad je Roman Husanović kad je prestao igrati nogomet, počeo je dobivati na kilaži. Ima 39 godina, dolazi iz Sarvaša i vozi autobus u Osijeku, a sin i supruga najveća su mu motivacija.

Roman 1 Custom

Samanta Fiolić (28), Zagreb

Zagrepčanka Samanta Fiolić ima 28 godina i zbog svog djeteta više ne želi ni trenutka biti nesretna zbog svoje kilaže. „Bojim se doktora, ozljeda i prerane smrti“, kaže.

Samanta 1 Custom

Alina Pantseyeva (27), Zaprešić

Iz Bjelorusije u Hrvatsku preselila se prevoditeljica Alina Pantseyeva, koja se ovdje udala i živi u Zaprešiću, a sada želi promijeniti kilažu jer loše utječe na njezino zdravlje.

Alina 1 Custom

Antonio Krešić (21), Zagreb

Najmlađi kandidat osme sezone ‘Života na vagi’ zove se Antonio Krešić. „Bojim se da ću se razboljeti i nadam se da će moj ulazak u show sve promijeniti, to je velika prekretnica u mom životu“, kaže 21-godišnjak.

Antonio 1 Custom

Igor Prpić (50), Virovitica

Najstariji kandidat osme sezone ‘Života na vagi’ ima 50 godina i zove se Igor Prpić. Radi u Hrvatskim željeznicama, ponosan je otac dvoje djece, a u show se prijavio jer se boji da će ostati nepokretan.

Igor 1 Custom

Larisa Emšo (31), Kastav

Prodavačica iz Kastva Larisa Emšo želi bolji život jer je zbog viška kilograma zabrinuta za zdravlje i sanja o tome da postane majka. „Zbog mojih kilograma bojim se ostati trudna“, priznaje.

Larisa 1 Custom

Nikolina Radušić (39), Zagreb

U osmoj sezoni RTL-ova showa sudjelovat će i Zagrepčanka Nikolina Radušić koja radi na održavanju laboratorija. „Želim što dulje živjeti zbog svog sina“, kaže.  

Nikolina 1 Custom

Nina Slišković (25), Solin

Nina Slišković radi u obiteljskoj tvrtki kao računovotkinja, udala se prošle godine i kaže da je zadovoljna svojim životom, no muči je višak kilograma zbog čega ne može ostvariti svoju najveću želju – imati dijete.

Nina 1 Custom

Tomislav Čekolj (30), Zagreb

Zagrepčanin Tomislav Čekolj čvrsto je odlučio raditi na svom izgledu i samopouzdanju. „Bojim se za svoje zdravlje i da ću zauvijek ostati sam“, iskreno priznaje.

Tomislav 1 Custom

(rtl.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content