Članovi Powerlifting kluba Virovitica odlični na Kupu Grada Zagreba: Kući se vratili s brojnim odličjima

Protekli vikend, 28. i 29. rujna, održan je Kup Grada Zagreba u powerliftingu, deadliftu i bench pressu, gdje su natjecatelji iz raznih klubova pokazali izvanredne rezultate. Među njima, posebno su se istaknuli članovi Powerlifting kluba Virovitica, koji su ostvarili zapažene uspjehe.

Valentina Velić, u kategoriji do 76 kilograma za juniore, osvojila je zlatnu medalju s impresivnim ukupnim rezultatom od 370 kilograma u powerliftingu (čučanj: 135 kilograma, bench press: 65 kilograma, deadlift: 170 kilograma). Osim toga, Valentina je osvojila treće mjesto u apsolutnom poretku juniora “Deadlift only” sa 165 kilograma, čime se također okitila naslovom apsolutne pobjednice među juniorima.

U kategoriji 63 kilograma open, Enia Majetić također je osvojila zlatnu medalju u kategoriji “bench only” s liftom od 55 kilograma, zauzevši drugo mjesto u apsolutnom poretku. Magdalena Mamić i Hana Vehabović, obje u kategoriji do 69 kilograma, osvojile su prva i druga mjesta u kategoriji “bench only”  s istim rezultatom od 55 kilograma.

Maja Ileš, u kategoriji do 84+ kg master 2, osvojila je zlato s liftom od 75 kilograma u kategoriji “bench only”, dok je Antonio Miletić u kategoriji 74 kilograma open osvojio prvo mjesto u “Deadlift only” s liftom od 170 kilograma.

Na natjecanju je sudjelovala i Matea Bumba u ulozi suca, te predsjednik Hrvatskog powerlifting saveza Danijel Škopec i glavni tajnik Dražen Moslavac.

S obzirom na izvanredne uspjehe, Powerlifting klub Virovitica s ponosom najavljuje Državno prvenstvo u powerliftingu, koje će se održati 21. i 22. prosinca 2024. godine u prostorijama hale Viroexpo. Ovaj događaj bit će prilika za sve ljubitelje powerliftinga da još jednom vide vrhunske performanse i podrže svoje favorite.

(www.icv.hr, Powerlifting klub Virovitica)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content