Braniteljske igre u povodu 33. obljetnice: Evo tko su pobjednici u pikadu, streljaštvu, kuglani i belotu

U sklopu svečanosti obilježavanja 33. obljetnice oslobađanja virovitičke vojarne u Domovinskom ratu, održane su igre hrvatskih branitelja u četiri discipline: elektronskom pikadu, streljaštvu, visećoj kuglani i belotu.

U elektronskom pikadu prvo mjesto osvojio je Mato Bubaš ispred VPŽ, dok su se na sljedećim pozicijama našli Tihomir Hološ iz Orahovice i Dragan Arsen iz HVIDRA-e Slatina.

U visećoj kuglani, pobjednik je bio Marko Marković iz HVIDRA-e Slatina, a slijedili su ga Josip Radočaj iz HVIDRA-e Orahovica i Zlatko Spevan iz 50. saostalnog bataljuna Virovitica.

Najbolji u streljaštvu bio je Josip Viljevac iz HVIDRA-e Virovitica, dok su Zvonko Botić i Ivica Udovičić iz HVIDRA-e Virovitica zauzeli drugo i treće mjesto.

U belotu, najbolja je bila ekipa HVIDRA-e Virovitica, koja je pobijedila ekipe 50. samostalnog bataljuna i HVIDRA-e Slatina.

Medalje i odličja najboljima su uručili zamjenik virovitičko-podravskog župana Marijo Klement, zamjenica virovitičkog gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac i predsjednik virovitičke HVIDRA-e Mirko Poljanac.

(icv.hr, bs, Foto: B. Sokele)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content