Biciklistički rekreativci “Gospodari makadama” ponovno razveselili svoju vjernu prijateljicu Vesnu Jošavac

Rekreativci Biciklističkog kluba Našice, ili kako sebe popularno nazivaju “Gospodari makadama”, i dalje pokazuju svoje veliko srce. Prije točno godinu dana posjetili su svoju redovnu pratiteljicu Vesnu Jošavac (47) u Staroj Jošavi, djevojku koja je od rođenja u invalidskim kolicima zbog cerebralne paralize, a onda su je ovih dana, godinu poslije, ponovno iznenadili.

Zajedno s kolegama ljubiteljima bicikliranja iz Našica i s područja Orahovice, te gostom iz Belišća, posjetili su Vesnu i ponovno izmamili i osmijeh i suze na njenom licu. Vesna redovno prati njihove vožnje i daje im podršku te uživa u video zapisima s bicikliranja.

– Iako je prošla već puna godina dana od prvog posjeta, Vesna nas je primila kao stare prijatelje koji se redovno viđaju, a ne samo dopisuju preko društvenih mreža. Kako je Vesna veliki ljubitelj čitanja, što drugo smo mogli donijeti kao poklon nego knjigu i to pod naslovom “Svjetlo koje ne vidimo” što je Vesnu jako obradovalo, a nas posebno dirnulo i razveselilo– poručuju biciklisti koji se posebno zahvaljuju Vesninim roditeljima.

– Vesnini roditelji su nas ugostili i omogućili nam da se osjećamo kao kod kuće. Oprostili smo se od Vesne uz čvrsto obećanje da se vidimo i dogodine, a svaki od nas ponio je sa sobom svoje emocije– zaključili su rekreativci.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content