3. NL SJEVER Virovitica propustila realizirati dva penala za pobjedu protiv Koprivnice, nogometaši Pitomače i Slatine posrnuli na gostovanjima

Danas (subota) su po kišnom vremenu odigrane utakmice sedmog kola 3. nogometne lige Sjever.

Na terenu Sportskog centra Vegeška, Virovitica je remizirala s Koprivnicom 1:1. Domaća momčad povela je pogotkom Marina Zdelara već u desetoj minuti, ali samo sedam minuta kasnije, nakon pogreške domaće obrane, poravnao je Stjepan Anušić.

U drugom dijelu utakmice domaća momčad je dominirala, ali “narančasto – crni” nisu uspjeli svladati gostujućeg vratara Denija Redžića. Za Viroviticu su dosuđena dva kaznena udarca. Prvi puta vratar Redžić obranio je udarac Nikole Suvajca, dok je u drugom pokušaju Suvajac pogodio okvir vrata.

Pitomača je izgubila na gostovanju kod Podravine u Ludbregu. Prvi pogodak postigao je Noa Kovačić u 38. minuti, dok je konačnih 2:0 postavio Sven Golub u 63. minuti.

Slatina je ostala bez bodova na gostovanju kod Bilogore ’91 u Grubišnom Polju. Domaća momčad pobijedila je rezultatom 4:1. Prva dva pogotka postigao je Juan Carlos Moreno Zuniga u 19. i 32. minuti. Četiri minute prije odlaska na odmor igrač Slatine Isaac Ademulegun pogodio je mrežu svog vratara Renata Lukačeka. U 77. minuti Domagoj Škojo postigao je četvrti pogodak za Bilogoru, dok je dvije minute kasnije konačnih 4:1 postavio Dominik Kapetanović.

Graničar je u Đurđevcu poražen od Poleta iz Svetog Martina na Muri 4:0. Prvi topnik lige Nino Patafta postigao je pogotke u četvrtoj i 51. minuti. Leon Brlek bio je strijelac u 27. minuti, a Marko Šarić u 64.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content