3. NL SJEVER Slatina s optimizmom dočekuje Graničar iz Đurđevca

Nakon prva tri kola povratnici u trećeligašku konkurenciju, nogometaši Slatine, imaju jedan bod koji su osvojili na gostovanju u Virovitici.

Nakon domaćeg poraza s Rudarom iz Murskog Središća te gostujućeg kod Podravine u Ludbregu, slijedi domaći susret s Graničarom iz Đurđevca. Picoki dolaze na stadion Antuna Tone Butorca sutra u 17 sati.

– Poznato nam da je Slatina u teškoj situaciji, njima su bodovi neophodni te će nastojati doći do prve pobjede. Međutim, mi i u utakmice s najjačim momčadima idemo na pobjedu, pa će tako biti i ovaj put- u najavi nam je rekao trener Graničara Zvonko Lipovac.

Kako nekoliko igrača ima lakše ozlijede, tek će posljednji trening pokazati na koga trener Lipovac može računati u subotnjoj utakmici.

U domaći redovima raste optimizam jer Slatina je prevladala početne teškoće oko kompletiranja igračkog kadra.

– Sad na raspolaganju imam 20 igrača koji su svakodnevno u trenažnom procesu. Mi više nismo ona momčad koja je u pripremama izgubila od istog suparnika u Đurđevcu 6:0. Mi smo na našem terenu favoriti i očekujem da možemo doći do prve pobjede- optimističan je trener Slatine Nikica Hat.

tablica 4

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content