3. NL SJEVER Slatina gostuje kod Bilogore 91, Hat: “U Grubišno Polje putujemo bez opterećenja”

Uoči sedmog kola 3. nogometne lige Sjever momčad Slatine ostala je bez četiri boda koja je osvojila u dosadašnjem tijeku natjecanja. Zbog nelicenciranog trenera u uzrastu U-13 klub je prvo kažnjen financijski, a ovog tjedna su zbog istog razloga seniorskoj momčadi oduzeta četiri boda tako da se momčad trenutno nalazi na posljednjem mjestu na tablici bez bodova.

U slatinskim redovima su uvjereni da im to neće biti prepreka da do kraja izbore mjesto u sigurnom dijelu tablice, a sutra momčad Slatine putuje na gostovanje kod Bilogore 91 u Grubišno Polje.

Sa sutrašnjim domaćinima proteklih sezona Slatinčani su odigrali niz utakmica u 4. nogometnoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica te se međusobno dobro poznaju.

– Domaćini su favoriti i nakon dva poraza, u kupu s Hajdukom i prvenstvenog na gostovanju kod Dinama u Predavcu, protekle srijede u Kup utakmici pobijedili su Gordowu na gostovanju u Velikom Grđevcu čime su se vratili u ritam pobjeda. Mi ćemo igrati bez opterećenja i nadam se da možemo doći do pozitivnog rezultata. Nećemo biti kompletni, ali imamo dovoljno igrača te ćemo biti dobro pokriveni na svim pozicijama- u najavi nam je rekao trener Slatine Nikica Hat.

U domaćoj momčadi zbog trećeg žutog kartona neće moći zaigrati trener – igrač Željko Ostrman.

tablica 22

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content