3. NL SJEVER Nova domaća utakmica za Viroviticu: Pozitivan rezultat traži se protiv Koprivnice

Sutra u 16 sati igraju se utakmice sedmog kola 3. nogometne lige Sjever, a nogometaši Virovitice na terenu Sportskog centra Vegeška ugostit će ekipu Koprivnice.

Domaća momčad uoči subotnjeg susreta odigrala je pripremnu utakmicu sa županijskim premijerligašem Lukačem 05 u kojoj su konačno virovitički napadači došli do izražaja te su postigli četiri pogotka.

Naime, kao i proteklih sezona, momčad Virovitice ima problema s realizacijom prigoda za zgoditke, a u klubu se nadaju da će biti efikasni i u sutrašnjoj utakmici te da će konačno doći do pobjede.

– Pred nam je zahtjevna utakmica s ekipom koja zna kazniti svaku suparničku pogrešku, a vodi je iskusni trener Sergej Milivojević koji će pokušati doći do pozitivnog rezultata. Samo strpljivom igrom mažemo doći do uspjeha- uoči posljednjeg treninga rekao nam je Miroslav Čor koji će sutra na klupi zamijeniti trenera Krešimira Crvenku koji će biti odsutan iz obiteljskih razloga.

U domaći sastav vraća se Ilija Kovačević koji je odradio kaznu zbog tri žuta kartona, dok zbog istog razloga na teren neće moći istrčati njegov brat Mile. U redovima Koprivnice pravo nastupa nema Lovro Lazar.

tablica 22

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content