2. ŽNL ZAPAD Kladare traže nastavak pobjedničkog niza: U Turnašici gostuje Bušetina 1947, Gradina domaćin Plavima iz Jugovog Polja

Sutra su na rasporedu utakmice 3. kola 2. ŽNL Zapad.

Nakon uvjerljive pobjede na svom terenu protiv Bušetine 1947 i poraza u Otrovancu, nogometaši Gradine u trećem kolu traže drugu ovosezonsku pobjedu. U goste im dolazi ekipa Plavih iz Jugovog Polja koji imaju isti učinak, odnosno tri boda u 180 odigranih minuta.

Graničar Okrugljača ima jedan bod iz jedne odigrane utakmice, a sutra ih na domaćem terenu očekuje susret protiv Otrovanca koji će do novih bodova pokušati doći na krilima prošlotjedne pobjede.

Turnašica je u uvodna dva kola upisala minimalan poraz od Kladara te minimalnu pobjedu protiv Stare Brezovice, dok je Bušetina 1947 s jednom odigranom utakmicom i visokim porazom od Gradine trenutno posljednja momčad lige. Domaćini će biti favoriti u ovom susretu, no i gosti se imaju pravo nadati bodovima.

U posljednjem susretu kola vodeće Kladare će imati ulogu favorita protiv Stare Brezovice. Iako su osvojili maksimalan broj bodova u dvije utakmice, Kladarama su oduzeta tri boda od strane Županijskog nogometnog saveza zbog prošlosezonskog odustajanja od natjecanja. Dodajmo i kako u redovima Stare Brezovice sutra zbog suspenzije neće moći zaigrati Mario Zagorac.

Sve utakmice igraju se u 16:30 sati.

tablica 11

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content