2. ŽNL ZAPAD Bušetina 1947 ugošćuje vodeću momčad lige: Gradina kod kuće i Turnašica u gostima traže treće pobjede

Ovog vikenda igraju se utakmice 4. kola 2. ŽNL Zapad.

Vodeća momčad lige- Kladare, gostovat će kod Bušetine 1947., momčadi koja još uvijek traži prve bodove u novoj sezoni. Oba poraza sutrašnji domaćini upisali su na gostovanjima, a bit će im ovo prva utakmica kod kuće gdje će nastojati pružiti što bolji otpor favoriziranim gostima.

Dvije momčadi koje se nalaze u donjem dijelu tablice, Plavi i Stara Brezovica, međusobno će odmjeriti snage u Jugovom Polju. I jedan i druga momčad do jedinih za sada osvojenih bod(ova) došli su u prvom kolu kada su Plavi slavili protiv Otrovanca, a Stara Brezovica došla do boda protiv Graničar Okrugljače. Obje momčadi biti će oslabljene u ovoj utakmici. Za domaćine neće moći zaigrati Sinan Nika, a za goste Mario Zagorac.

Možda i najzanimljivija utakmica trebala bi biti ona u Gradini gdje će istoimena domaća momčad ugostiti ŠN Graničar Okrugljaču. Domaćini su najefikasnija momčad lige s 12 postignutih zgoditaka, no ŠN Graničar Okrugljača u dva odigrana susreta nije poražena. Kod gostiju u sutrašnjem susretu neće moći zaigrati Marin Posavec, dok kod Gradine nema suspendiranih igrača.

U posljednjem susretu kola Turnašica će gostovati kod Otrovanca. Iako stanje na tablici sugerira da bi gosti trebali biti favoritit, Otrovanec je već u nekoliko navrata pokazao da se bodovi protiv njih ne mogu upisati tek tako. 

Sve utakmice 4. kola igraju se u 16:30 sati.

tablica 14

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content