2. ŽNL ISTOK Sedam golova Danijela Ciglara u uvjerljivoj pobjedi Mladosti iz Bakića: Podravac siguran na gostovanju u Miljevcima, visoku pobjedu upisala i čađavačka Mladost 1930

U utakmicama 5. kola 2. ŽNL Istok upisane su tri uvjerljive pobjede. Prvu je ostvarila Mladost iz Bakića na svom terenu protiv Slavonca iz Novaka rezultatom 9:0. Najefikasniji na terenu bio je Danijel Ciglar koji je postigao sedam pogodaka, dok su po gol dodali Ivan Santi i Dino Škrlin. Dodajmo i kako je Slavonac cijeli susret odigrao s 10 igrača.

Podravac iz Sopja došao je do tri boda 6:0 pobjedom na gostovanju u Miljevcima. Po jedan pogodak za goste su postigli Josip Mareković, Tomislav Sopjanac, Mateo Varga, Leon Tomašević i Ante Mađarević, dok je preostali pogodak autogol Marija Mikića.

Mladost 1930 iz Čađavice upisala je pobjedu od 5:0 protiv Krčevine. Dvostruki strijelci za domaćine bili su Angelo Oškroban i Marko Mudri, dok je gol upisao i Andrej Puškadija. 

U preostaloj odigranoj utakmici Meljani su došli do prvog boda. Ugostili su na svom terenu Grabić, a susret je završen bez pogodaka. Dodajmo i kako je Grabić mogao do vodstva u 21. minuti iz kaznenog udarca, no vratar domaćina Ivan Žagar nadmudrio je Ivana Medveda.

Utakmica između Papuka Osječko 1664 i Miholjca bit će odigrana naknadno.

tablica 27

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content