2. ŽNL ISTOK Miholjac favorit na gostovanju u Donjim Meljanima: Vaška i Mladost iz Bakića traže treću pobjedu

Ovog vikenda igraju se utakmice 3. kola 2. ŽNL Istok.

Nakon dva kola vodeća je Vaška koja uz šest bodova ima i najbolju gol razliku. Sutra će na domaćem terenu ugostiti Podravac iz Sopja koji je prošlog tjedna odigrao svoju prvu ovosezonsku utakmicu u kojoj je došao do punog plijena kontra Slavonca iz Novaka.

Dvije pobjede ima i Mladost iz Bakića koja će na svom terenu ugostiti Krčevinu. Pokušat će domaćini nastaviti pobjednički niz, dok će gosti tražiti drugu ligašku pobjedu. U redovima Mladosti neće moći zaigrati Antonijo Horvat.

U međusobnom ogledu prve bodove tražit će miljevačka Mladost i Grabić. Iako je Mladost domaćin, bliže pobjedi, barem na papiru, trebali bi biti gosti. Domaći trener neće moći računati na Marinka Bilavčića, a gostujući na Alena Alilovića.

Čađavačka Mladost najefikasnija je momčad lige. Postigli su čak 15 zgoditaka, primila dva, a u dvoboj protiv Papuka Osječko 1664 ulaze nakon poraza od Miholjca. Gosti su u prošlom kolu postigli sedam zgoditaka protiv Mladosti iz Miljevaca protiv koje su došli do tri boda, a sada će tražiti i drugu pobjedu. Kod Papuka sutra neće moći zaigrati Luka Mandić.

Dvije pobjede ima i Miholjac koji u nedjelju gostuje u Meljanima gdje će imati ulogu favorita. Bit će to dvoboj najbolje obrane i najlošijeg napada. Naime, Miholjac u dva kola nije primio zgoditak, dok Meljani u jedinoj odigranoj utakmici nisu uspjeli poentirati, a mreža im se zatresla čak 15 puta.

Sve subotnje utakmice igraju se u 16:30 sati, dok je jedina nedjeljna utakmica na rasporedu u 10 sati.

tablica 12

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content