2. NL NS SJEVER Suhopolje se iz Ludbrega vratilo s četiri boda: Nakon poraza i remija “žuto-zeleni” postigli 19 pogodaka

Odigrane su utakmice 5. kola 2. NL NS Sjever.

2. NL NS SJEVER U-11

Nogometaši Suhopolja gostovali su u Lubregu gdje su poraženi od Podravine s 3:2. Domaćini su poveli 2:0 golovima Ivana Jalševca i Lovre Vađunca, potom je smanjio Alexa Kecman Rađenović, no dva gola prednosti vraća Borna Kraljić. Konačan rezultat utakmice postavio je Ivano Lovrenović.

Pitomača je na domaćem terenu bila uspješnija protiv Bjelovara rezultatom 4:0. Dva gola postigao je Patrik Ivanic, jednog Petar Pavleković, dok je preostali pogodak, ujedno i prvi na utakmici, bio autogol Ivana Pučeka.

Slatina je poražena na gostovanju u Novom Marofu 6:1. Tri gola za domaćine postigao je Borna Benjak, dva David Ključarić, a jednog Janko Bedeković. Jedini strijelac za Slatinu bio je Adriano Puhanić.

Ostali rezultati 5. kola: Koprivnica – Mladost Komet 2:1, Podravac – Međimurje 0:7, Varteks – Garić (odgođeno)

Parovi 6. kola: Suhopolje – Slatina, Međimurje – ŠNK Novi Marof, Mladost Komet – Podravac, Bjelovar – Koprivnica, Garić – Varaždin, Podravina – Varteks 

tablica 13

2. NL NS SJEVER U-13

U starijem uzrastu Podravina i Suhopolje podijelili su bodove, iako su “žuto-zeleni” vodili u dva navrata. Milenko Marčetić pogodio je u 28. minuti za 0:1, izjednačio je Marko Jalšić četiri minute kasnije, da bi Marčetić svojim drugim golom u 49. minuti još jednom vratio vodstvo na stranu Suhopolja. Konačnih 2:2 postavio je Marcel Kučina u 69. minuti susreta.

Bodove su podijelili i Pitomača i Bjelovar, a u ovom su dvoboju obje momčadi postigle po pogodak više. Bjelovarčani su vodili 3:0 golovima Ivana Berića, Juraja Paušića i Karla Andrejevića, no domaćini su se uspjeli vratiti u utakmicu. Bod Pitomači donijeli su Noa Špoljarić, Fran Hampovčan i David Rengel.

Slatina je i u starijem uzrastu poražena od ŠNK Novi Marof rezultatom 5:0. Golove za domaćine postigli su David Mrazović- njih tri, te po jednog Tin Habek i Teo Gluhak.

Ostali rezultati 5. kola: Koprivnica – Mladost Komet 4:0, Podravac – Međimurje 1:7, Varteks – Garić (odgođeno)

Parovi 6. kola: Suhopolje – Slatina, Međimurje – ŠNK Novi Marof, Mladost Komet – Podravac, Bjelovar – Koprivnica, Garić – Varaždin, Podravina – Varteks 

tablica 5

2. NL NS SJEVER U-15

Suhopolje je u uzrastu U-15 bilo raspucano protiv Podravine iz Ludbrega, a slavili su s uvjerljivih 19:0. Mateo Gojević postigao je šest pogodaka, Leon Pasarić jednog manje, dok su po dva pogotka upisali Leon Ivanešić i Filip Zec. U strijelce su se još upisali Stjepan Modrić, Noa Počuć, David Novosel i Nikola Kukić.

Pitomača je poražena od Bjelovara rezultatom 6:0. Dvostruki strijelac za goste bio je Kristijan Marković, po gol su upisali Jona Hečimović, Patrik Čavlović i Leon Veliji, dok je preostali gol autogol Jakova Kvesića.

Slatina je poražena od ŠNK Novi Marof s 4:1. Trostruki strijelac bio je Jan Lončar, jedan pogodak postigao je Noa Hulec, dok je jedini strijelac za Slatinu bio Dorijan Ilinkar.

Ostali rezultati 5. kola: Koprivnica – Mladost Komet 0:0, Podravac – Međimurje 1:3, Varteks – Garić (odgođeno)

Parovi 6. kola: Suhopolje – Slatina, Međimurje – ŠNK Novi Marof, Mladost Komet – Podravac, Bjelovar – Koprivnica, Podravina – Varteks

tablica 6

(www.icv.hr, mra, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content