1. ŽNL Derbi kola u Borovi, Josipovčani pojačani Brazilcima gostuju kod Standarda, zanimljivi susreti u Grabrovnici i Vukosavljevici

Ovogodišnje natjecanje u 1. županijskoj ligi je izuzetno zanimljivo. U vikendu pred nama igraju se utakmice petog kola.

Prvu utakmicu u subotu, 14. rujna u 16:30 sati u Novoj Šarovki igraju Standard i Dinamo iz Josipova. Obje momčadi su do sada osvojile po jedan bod te će im ovo biti prilika za korak prema sigurnom dijelu tablice. Josipovčani su se dodatno pojačali jer im se tijekom tjedna vratio najbolji prošlosezonski strijelac Matheus Winicius Riberio De Oliveira, a s njim je stigao i Brazilac William Jose De Oliveira.

Sve ostale utakmice igraju se u nedjelju, 15. rujna u 16:30 sati.

Derbi kola igra se u Borovi, gdje istoimena domaća momčad za Dan Mjesnog odbora i blagdan Marinja ugošćuje Podgorje. Borova je dosad osvojila maksimalnih 12 bodova, dok je Podgorje samo na gostovanju u Sladojevcima ostalo bez bodova. U obje momčadi nedostajat će po jedan igrač, u domaćim redovima Darko Obžetić, a kod gostiju Matija Krmpotić.

Drava iz Terezinog Polja, koja još ne zna za poraz, putuje kod Croatije u Grabrovnicu. U oba tabora planiraju osvojiti sva tri boda pa se u ovom susretu neizvjesnost očekuje do posljednjeg sučevog zvižduka.

DOŠK će u Dolcima nastojati pokazati da je poraz u prošlom kolu u Podgorju bio slučajnost, dok će Omladinac iz Korije pokušati doći do pozitivnog rezultata kako bi se odmakao od dna tablice.

Mladost je do sada upisala smo jednu pobjedu te na svom terenu u Vukosavljevici u utakmici sa Slogom iz Dugog Sela Lukačkog planira osvojiti sva tri boda, ali i gosti žele doći do nove pobjede i zato bi moglo biti neizvjesno do samog kraja utakmice.

Neizvjesno će biti i u Velikom Rastovcu, gdje obje momčadi, domaća Munja i Slavonija iz Sladojevaca žele osvojiti ‘puni plijen’.

Sveti Đurađ ugošćuje ekipu Orešca. Prema dosadašnjim rezultatima gosti su favoriti, ali će domaći nogometaši pokušati doći barem do jednog boda.

Prvi strijelac lige je Ivan Ibriks iz Borove s 12 pogodaka. Drugi je Florijan Slipčević iz Drave s osam, treći Roberto Lukinić iz Orešca sa šest, dok su Matej Nemet iz Orešca i Toni Sitar iz DOŠK-a na četvrtom mjestu s pet pogodaka.

Tko dijeli nogometnu pravdu u susretima petog kola možete pogledati OVDJE.

(www.icv.hr, mš)

ZNS VPZ

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content