1. ŽNL Borova putuje u Novu Šarovku: U derbiju kola DOŠK u Dolcima dočekuje Orešac

Prva utakmica sedmog kola 1. županijske nogometne lige igra se sutra u 16 sati.

U Novoj Šarovki Standard će ugostiti vodeću Borovu i sve osim uvjerljive pobjede Borove bio bi veliko iznenađenje. U domaćoj momčadi ne može zaigrati Mario Hrgetić, dok kod gostuju prvo nastupa nema Emil Vračarić.

Šest utakmica igra se u nedjelju također u 16 sati.

Derbi se igra u Dolcima gdje je DOŠK domaćin Orešcu. Utakmica bi trebala biti neizvjesna do posljednje minute.

U Grabrovnici će Croatia ugostiti “zahuktalu” Slogu iz Dugog Sela Lukačkog, a na obje strane ima kvalitetnih igrača koji svojoj momčadi mogu donijeti pobjedu. Za Croatiju neće moći igrati kapetan Matija Pavić.

Mladost iz Vukosavljevice ne igra na prošlosezonskoj razini, ali to ne znači da neće nastojati doći do tri boda u domaćoj utakmici sa Slavonijom iz Sladojevaca.

U Velikom Rastovcu Munja će ugostiti Podgorje. Domaćoj momčadi cilj je pobjeda, a ni gosti ne razmišljaju o porazu. Za Podgorje ne može zaigrati “raspucani” Matia Horvat.

U Koriji igraju domaći Omladinac i Drava iz Terezinog Polja. Prema položaju na tablici gosti su favoriti, ali će domaći nogometaši pokušati iskoristiti izostanak gostujućih igrača Josipa Draganića i Karla Biondića te doći do prve domaće pobjede.

Sveti Đurađ tijekom tjedna se dodano pojačao dolaskom Leona Ladovića što budi dodatni optimizam uoči domaće utakmice s Dinamom iz Josipova, čiji igrači također razmišljaju o osvajanju bodova.

Vodeći na listi strijelaca je Ivan Ibriks iz Borova s 15 pogodaka. Roberto Lukinić iz Orešca i Florijan Slipčević iz Drave postigli su po devet, Josip Eršek iz Sloge šest, dok su Matej Nemet iz Orešca i Toni Sitar iz DOŠK-a postigli pet pogodaka.

tablica 10

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content