1. ŽNL Borova i Croatia uvjerljivi domaćini: Gostujuće pobjede Slavonije, Omladinca, Sloge i Orešca

Odigrano je novo kolo u 1. ŽNL. Vodeća Borova ponovno je bila uvjerljiva, a na svom terenu pobijedila je Podgorje 5:0. Po dva pogotka postigli su Ivan Ibriks u 16. i 35. te Zdenko Lončarek 37. i 42. minuti, dok je prvi pogodak postigao Luka Lominger u drugoj minuti.

Sloga iz Dugog Sela Lukačkog pobijedila je Mladost u Vukosavljevici 5:0. Prvo je domaću mrežu pogodio igrač Mladosti Mateo Rajnović u petoj minuti, a zatim su domaću mrežu pogodili Dejan Mioljević u desetoj i 26., Josip Eršek u 17. te Dario Begović u 79. minuti. Od 52. minute gosti su igrali s deset igrača jer je Leon Brdarić dobio drugi žuti karton.

Croatia je u Grabrovnici pobijedila Dravu iz Terezinog Polja 4:1 nanijevši gostima prvi ovosezonski poraz. Za domaću momčad strijelci su bili Ivan Topić u 17 i 60., Josip Milaković u 21. te Dean Klemen u 54. minuti, dok je jedini gostujući pogodak postigao Florijan Slipčević u 45. minuti.

Omladinac iz Korije došao je do prve ovosezonske pobjede pobijedivši DOŠK u Dolcima 2:1. Gosti su poveli zgodicima Noe Jerbića u i Vedrana Grubića, dok je konačnih 2:1 postavio Matej Mitrović četiri minute prije kraja utakmice. Gosti su posljednjih nekoliko minuta igrali s deset igrača jer je Josip Barusić morao napustiti teren zbog drugog žutog kartona.

Slavonija iz Sladojevaca protutnjala je kroz Veliki Rastovac pobijedivši domaću Munju 8:2. Tri pogotka za goste postigao je Igor Dunković u 37., 41. i 55. minuti. Dvostruki strijelac za goste bio je Goran Kizivat u 44. i 48 minuti, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Bojan Dmitrović u šestoj, Kristian Ferenčak u 35. i Mateo Novaković u 70. minuti. Pogotke za domaću momčad postigli su Luka Vida u 28. i Josip Vida u 77. minuti.

Sveti Đurađ poveo je u susretu s Orešcem zgoditkom Darka Deskara u 33 minuti, no u drugom dijelu dolazi do preokreta te Orešac zgodicima Danijela Jelečkog u 61., Roberta Lukinića u 77. i 84. te domaćeg igrača Ivana Ćavarušića u 74. minuti dolazi do pobjede 4:1.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content