1. HRL SJEVER Vrbančić optimističan uoči gostovanja u Rudama, rukometaši Slatine putuje u Križevce

Rukometaši u 1. hrvatskoj ligi Sjever ovog vikenda igraju utakmice trećeg kola. Oba predstavnika s područja Virovitičko–podravske županije danas (subota) u 18:30 sati igraju na gostujućim terenima.

Momčad Viro Virovitice putuje u Rude kod Samobora, gdje igra s drugom ekipom premijerligaša Rudara.

– Nakon domaće pobjede u momčadi je odlična atmosfera, koju nije poremetila niti ozljeda Vladimira Flanjaka. Znamo da nas čeka teška utakmica. Rudar je domaćinska ekipa puna mladih igrača, ali spremni smo ući u borbu za dva boda – optimističan je trener Viro Virovitice Ivan Vrbančić.

U prva dva kola druga momčad Rudara zabilježila je dva poraza. Bolji od njih bili su rukometaši Dugog Sela i Maksimir Pastele.

Rukometaši Slatine gostuju kod prošlosezonskog premijerligaša KTC-a u Križevcima. Oba subotnja suparnika do sada nisu osvojila niti jedan bod te će ovo biti borba za svaku loptu.

– Nismo zadovoljni ulaskom u sezonu. Iako smo imali periode u igri u kojima smo igrali jako dobro, još nismo uspjeli povezati 60 minuta našeg najboljeg rukometa. Tijekom tjedna dobro smo se pripremali kako bismo to konačno i ostvarili. Činjenica je da smo i dalje bez boda i primarni cilj nam je to što brže promijeniti. Za to će biti potrebno značajno popraviti realizaciju koja nas je i koštala bodova u prva dva kola – poručili su iz RK Slatina.

(www.icv.hr, mš)

1. HRL 3. kolo

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content