1. HRL SJEVER Viro Virovitica domaćin križevačkom KTC-u: Slatina ugošćuje Sisak

Ovog vikenda u 1. hrvatskoj rukometnoj ligi Sjever igraju se utakmice drugog kola, a oba predstavnika Virovitičko-podravske županije igraju na svom terenu.

Momčad Slatine danas u 19:30 sati u Sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića igra sa Siskom.

– Vjerujemo da na domaćem terenu pred svojim navijačima možemo doći do prvih ovosezonskih bodova. Olakotna okolnost je i da ćemo ovoga puta biti kompletni tako da smo spremni za veliku borbu za svaki gol protiv sjajnog protivnika- poručili su iz Rukometnog kuba Slatina.

Povratnik u prvoligaško društvo, momčad Viro Virovitice, sutra u 19 sati u Sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igra s dojučerašnjim premijerligašima, rukometašima križevačkog KTC-a.

Tijekom tjedna trener Ivan Vrbančić imao je dosta problema s kompletiranjem igračkog kadra na treninzima. Naime, dio igrača zbog bolesti nije se mogao uključiti u redovni trenažni proces, stoga je upitno tko će se od igrača oporaviti i moći istrčati na teren.

– Usprkos svi problemima dat ćemo sebe. Igrat ćemo fajterski da dođemo do prva dva ovosezonska boda i očekujemo podršku naših vjernih navijača- susret je najavio trener Viro Virovitice Ivan Vrbančić.

(www.icv.hr, mš, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content