ŽUPANIJSKI KUP Šubić i Miloš za prolazak Kladara, hattrick Tomislava Krmpotića u gradskom derbiju, golijada u Okrugljači pripala Graničaru

Danas (srijeda) su odigrane utakmice drugog kola Županijskog nogometnog kupa Virovitičko-podravske županije.

Kladare su na svom terenu svladale Mladost iz Vukosavljevice rezultatom 2:1. Strijelci za domaću momčad bili su Martin Šubić i Matija Miloš, dok je za goste precizan bio David Blatarić.

U gradskom derbiju Podgorje je došlo do gostujuće pobjede nad Svetim Đurađem 4:1. Tri pogotka za goste postigao je Tomislav Krmpotić, a jednom je strijelac bio Mateo Jurković, dok je domaći pogodak postigao Danijel Dolenčić.

Mladost je u Bakiću svladala Orešac 4:0. Dvostruki strijelac bio je Tomislav Vukovski, dok su se po jednom u strijelce upisali Jurica Culej i Gabriel Hodak.

Drava iz Terezinog Polja bila je bolja od Stare Brezovice 6:0. Trostruki strijelac bio je Mario Bedeković, dok su po jednom domaću mrežu pogodili David Bakić, Marino Čeh i Nikola Pecolaj.

DOŠK iz Dolaca pobijedio je Meljane 3:0. Strijelci su bili Toni Sitar, Alen Marinić i Tomislav Volenik.

Dinamo iz Josipova bio je bolji od Slavonca u Novakima 6:0. Po dva zgoditka postigli su Darko Kokoška i Dominik Kralj, dok su po jednom domaću mrežu pogodili Matej Grgurić i Milenko Beneš.

Slavonija iz Sladojevaca svladala je Papuk Osječko 1664 u Orahovici 4:0. Bojan Dmitrović postigao je dva, dok su Robertino Puharić i Manuel Pelikan postigli po jedan pogodak.

Croatia iz Grabrovnice bila je bolja od Sloge u Dugom Selu Lukačkom 2:1. Strijelci za goste bili su Dean Klemen i Ivan Peterfi, dok je jedini domaći pogodak postigao Josip Eršek.

Borova je protutnjala kroz Gradinu pobijedivši 6:1. Po dva pogotka za goste postigli su Darko Obžetić i Zdenko Lončarek, dok su se po jednom u strijelce upisali Toni Bočiluk i Marko Rastija. Jedini domaći strijelac bio je Siniša Vlaisavljević.

Graničar je u Okrugljači pobijedio Omladinac iz Korije 4:3. Dva pogotka za domaću momčad postigao je Toni Džanić, dok su po jednom strijelci bili Saša Štefanić i Kristijan Veg. Za goste su strijelci bili Michael Fučkar, Mihael Bistrović i Vedran Grubić.

Podravac je u Sopju bio bolji od Standarda iz Nove Šarovke 4:2. Trostruki strijelac bio je Tomislav Sopjanac, dok je jednom gostujuću mrežu pogodio Mateo Varga. Pogotke za goste postigli su Franjo Hudoletnjak i Mario Hrgetić.

Utakmica u Miholjcu nije odigrana jer Munja iz Velikog Rastovca nije doputovala.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content