ŽNL Suhopolje slavilo protiv Mladosti: Lukač 05 bolji od Četekovčana, Orešac osvojio tri boda

Derbi susret drugog kola Premijer županijske nogometne lige odigran je pred više od 500 gledatelja na stadionu Park u Suhopolju. Prvi dio završio je bez pogodaka. U drugom dijelu igre čvršćim pristupom domaća momčad došla je do pobjede 2:0. Prvi pogodak postigao je iskusni Dario Godeč, dok je konačnih 2:0 postavio mladi Jure Kasumović. Do kraj su gosti pokušavali doći do pogotka, ali bez rezultata.

Lukač 05 dugo je lomio otpor Dinama iz Četekovca. Pred kraj prvog dijela domaći igrači su uspjeli slomiti otpor gostujuće obrane predvođene vratarom Eljfatom Memedijem. Prvi pogodak postigao je Domagoj Mrazović u 36., dok je Stjepan Rajnović u 43. minuti povećao prednost domaće momčadi na 2:0. Konačnih 3:0 postavio je svojim drugim pogotkom Stjepan Rajnović u 71. minuti.

U prvoj utakmici drugog kola 1. Županijske nogometne lige Orešac je na svom terenu svladao Munju iz Velikog Rastovca 2:1. Domaću momčad u početnu prednost doveo je Matej Nemet u 15. minuti. Bruno Ivančić u 77. minuti poravnao je rezultat na 1:1, a pobjedu domaćoj momčadi donio je svojim drugim pogotkom Matej Nemet u drugoj minuti sudačke nadoknade.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content