ZAGRIJAVANJE ZA ROKOVO Evo kako je jučer bilo na virovitičkim ulicama, započele vrtoglave vožnje, Đani zagrijao atmosferu

Danas službeno počinje Rokovo, manifestacija koja svake godine privlači tisuće posjetitelja u Viroviticu. Već jučer gradske ulice su počeli puniti posjetitelji koji su došli uživati u bogatom programu i proslavi koja traje nekoliko dana. 

Lunapark, koji je neizostavan dio svake proslave Rokova, također je jučer započeo s radom. Djeca, mladi, ali i odrasli nestrpljivo su dočekali otvorenje ovog zabavnog parka, gdje su ih dočekale brojne atrakcije, od vrtoglavih vožnji do napuhanaca za najmlađe. 

Kao uvertira u samu proslavu Rokova sinoć je održan i koncert poznatog hrvatskog pjevača Đanija Stipaničeva. Njegov nastup privukao je veliki broj ljubitelja glazbe koji su uživali u njegovim najpoznatijim hitovima. Koncert je bio pravi glazbeni spektakl, a Đani je još jednom dokazao zašto je omiljen među publikom.

Danas je prvi dan obilježavanja ovogodišnjeg Rokova, a pred nama su još dani ispunjeni različitim događanjima, koncertima, sajmovima i druženjima. Grad je već jučer pulsirao posebnim ritmom, a sudeći po odazivu i raspoloženju posjetitelja, ovogodišnje Rokovo bit će nezaboravno.

(icv.hr, žđl, Foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content