Virovitičanka Nika Kozlinger proljetos je uspješno igrala u Favbet premijer košarkaškoj ligi, a sada je pred njom odluka o tome gdje će nastaviti karijeru

Virovitičanka Nika Kozlinger proljetni dio sezone igrala je za ekipu Zadar plus u Favbet Premijer hrvatskoj košarkaškoj ligi.

Nika je u premijerligaškoj konkurenciji u četiri utakmice ukupno odigrala 47:27 minuta pri čemu je postigla 12 koševa. Imala je jednu asistenciji i tri skoka.

– Nakon završetka uspješne juniorske sezone, odlučila sam nastaviti svoju košarkašku karijeru u premijerligašu Zadar Plus. Tijekom zimskih praznika, imala sam priliku odraditi mini pripreme sa svojim novim timom u trajanju od tjedan dana. To je bilo nevjerojatno iskustvo. Upoznala sam nove suigračice i trenere. Treninzi su bili zahtjevni, ali izuzetno korisni. S obzirom na školske obaveze, uspjela sam odigrati samo četiri-pet utakmica koje su bile bliže. Ipak, svaka utakmica koju sam odigrala bila je izuzetno vrijedna i dala mi je priliku da pokažem svoje vještine te da se prilagodim novoj razini natjecanja. Sretna sam što sam imam priliku igrati za Zadar Plus. Tim je fantastičan i svi su me sjajno prihvatili. Igrala sam uglavnom na pozicijama 1 i 2 s manjom minutažom, obzirom da su većinu ekipe činile igračice sa profesionalnim ugovorom. Odradila sam krajem srpnja još nekoliko treninga u Zadru, te se oprostila od ekipe. Uskoro ću donijeti odluku o nastavku igračke karijere, kada se uskladim sa fakultetskim obavezama- o svojem iskustvu u premijerligaškoj konkurenciji rekla nam je Nika Kozlinger.

(www.icv.hr, mš, ŽKK Zadar Plus)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content