Unatoč kiši i drugi dan Craft beer festivala u Orahovici okupio brojne ljubitelje rock glazbe

Udruga PAUK Orahovica još je jednom dokazala da je ekipa za velike stvari. Sumnjalo se nakon ove godine neodržavanja Ferragosto jam festivala da će Orahovica ostati bez pravog glazbenog događaja u ljeto, no PAUK je nastavio s organizacijom Craft beer festivala i pokazao kako ovaj festival može biti središnji glazbeni ljetni događaj u gradu. Ponovno velik broj posjetitelja i drugi dan festivala unatoč kiši i lošem vremenu. 

Ljetnu pozornicu u središnjem gradskom parku zauzeo je prvo odlični slatinski rock sastav Mad Foxx predvođen vrhunskom vokalisticom Anamariom Meštrović. Domaći i strani rock hitovi bez obzira na kišu privukli su posjetitelje.

-Ovo je ludo, kiša pada, a mi svi zajedno sviramo, pjevamo i plešemo. Hvala Orahovica, hvala PAUK-u na ovoj divnoj večeri, bilo ej stvarno nezaboravno – rekla je Anamaria Meštrović.

Kiša je mijenjala ritam u parku, ali pozornica ga je samo pojačala do kraja jer stigao je Mile Kekin sa svojim bendom. Uslijedilo je niz hitova ex Hladnog piva poput “Zimmer frei”, “Konobar”, “Nema više”, “Roštilj” i mnoge druge, a zapjevao je Mile i nekoliko novih. 

– Genijalni ste, Orahovica! Mislio sam da koncerta neće bi biti koliko je padalo, ali rekli smo idemo pjevat pa što bude. I bilo je ludo, hvala od srca svima – rekao je Kekin nakon koncerta.

Predsjednik udruge PAUK Mirko Kufner nije krio zadovoljstvo nakon druge velike večeri.

-Gotovo svake godine imamo problema s vremenom, uvijek nam ta kiša pokvari punu atmosferu, ali ovog puta ništa nas nije zaustavilo. Prvo MAD Foxx, a onda Mile Kekin, bili su fantastični, atmosfera vrhunska, ma srce mi je puno. Nevjerojatno puno truda ulažemo u sve ovo i onda kada vidiš da su ljudi ovdje po kiši, jednostavno sreći nema kraja. Hvala od srca svima. Pivari su također pohvalili organizaciju, a craft piva su bila doista vrhunska, sve je bilo odlično i već pripremamo novo izdanje na godinu – zaključio je Kufner.

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content