U Vukojevcima održan 2. Vatrogasni kup za djecu i mladež: Okupilo se 40 ekipa iz pet županija

U organizaciji DVD-a Vukojevci, Mjesnog odbora Vukojevci i uz sponzorstvo Grada Našica, u subotu je održan 2. Vatrogasni kup za djecu i mladež. Na natjecanju je sudjelovalo čak 40 ekipa iz pet županija, a natjecanje se održavalo u četiri kategorije.

Tajnik DVD-a Vukojevci Marko Antolović zahvalio se ovom prilikom svima koji su pomogli u organizaciji natjecanja, kao i svima koji pomažu rad DVD-a kroz godinu.

Što se rezultata tiče, u kategoriji djevojčica od 6 do 12 godina prvo mjesto pripalo je domaćinima, drugo DVD-u Velika Kopanica, a treće DVD-u Beravci.

Kod dječaka u istoj kategoriji prvoplasirani su bili mladići iz DVD-a Dalj, drugo mjesto otišlo je u Borovo, a treće DVD-u Godinjak.

U starijoj kategoriji djevojčica, od 12 do 16 godina, najbolje je bilo DVD Bodovaljci, drugo mjesto otišlo je DVD-u Viškovci, a treće DVD-u Đakovo.

Kod dječaka najbolja je ekipa bila DVD-a Donja Garešnica, drugoplasirani su bili dječaci iz DVD-a Vukojevci, a treće mjesto pripalo je DVD-u Nova Gradiška.

Najboljim ekipama pehare i medalje podijelili su županijski vijećnik Vanja Prošić i predsjednik Vatrogasne zajednice Našice Vlatko Gašić.

(www.icv.hr, ak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content