U subotu, 31. kolovoza, privremeno zatvaranje prometa u središtu Virovitice zbog održavanja ulične utrke “Mrka trka”

Zbog održavanja ulične utrke “Mrka trka”, koja će se povodom obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije održati u subotu 31. kolovoza, privremeno će se zatvoriti promet u središtu Virovitice, odnosno na određenim prometnicama. Privremeno zatvaranje prometa bit će od 19:00 do 22:30 sati navedenog dana. Promet će se privremeno zatvoriti u skladu s kartom rute:

Na istoku:

– raskrižje s kružnim tokom prometovanja Ulice Stjepana Radića i Ulice Antuna Mihanovića (kružni tok ostaje u funkciji)

Na sjeveru:

– raskrižje Ulice Ferde Rusana i skretanje na parkiralište na Trgu Bonifacija Gerbera (raskrižje ostaje prohodno prema parkiralištu)

– raskrižje Ulice Matije Gupca i Ulice Ivana Kapistrana (raskrižje ostaje prohodno u ostalim smjerovima)

Na zapadu:

– raskrižje na Trgu kralja Zvonimira (kod zgrade Gradske uprave) – raskrižje ostaje prohodno u smjeru prema Ulici Eugena Kvaternika

– raskrižje Ulice fra Paškala Cvekana i Ulice Vladimira Nazora (Ulica Vladimira Nazora ostaje prohodna)

– raskrižje na Trgu Ljudevita Patačića (ostaviti mogućnost prilaza parkiralištu ispred zgrade Virovitičko-podravske županije)

Na jugu:

– raskrižje Ulice Pavla Radića i Ulice Tomaša Masaryka (raskrižje ostaje prohodno u smjeru Ulice Pavla Radića i Masarykova prema jugu)

– raskrižje Ulice Nikole Tesle, Ulice Ljudevita Gaja i Ulice Spojna cesta (raskrižje ostaje prohodno u smjeru Ulice Nikole Tesle i Ulice Spojna cesta).

Skica MRKA TRKA

(virovitica.hr, foto: ilustracija)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content