U Orahovici, 16. i 17. kolovoza, 4. Craft beer festival uz vrhunska craft piva te LET 3 i Milu Kekina

Udruga P.A.U.K. Orahovica organizira 4. Craft beer festival koji će se održati u petak, 16. i subotu, 17. kolovoza, s početkom od 18 sati u orahovačkom središnjem gradskom parku.

Craft beer festival je postao središnji orahovački ljetni događaj i privlači mnoštvo posjetitelja iz cijele kontinentalne Hrvatske. Na festivalu će se predstaviti pet craft pivovara, a zajamčena je i vrhunska pivska hrana, odličan programski sadržaj uz vrhunsku rock glazbu.

-Prije svega ovo je festival piva i cilj nam je pokazati taj svijet craft pivarstva u najboljem svijetlu, a odlična rock glazba samo je šlag na tortu cijele priče. Dolazi nam doista pet vrhunskih pivara, a ta brojka od pet nam se pokazala idealna i mi je se držimo. Tako nam dolaze naši redovni gosti, veliki prijatelji pivovara iz Slavonskog Broda zatim pivovara Zagreb. I ove godine je s nama također veliki prijatelj Josip Uremović sa svojom craft pivovarom koji su nam jako pomogli kada smo započeli s organizacijom ovog festivala. Ove godine imamo i dva nova pivara, a to su pivovara iz Pleternice te pivovara iz Zaprešića. Uglavnom mogu odgovorno reći da se radi o dosita vrhunskim pivima i da će ljubitelji ovog jednog od najstarijih i najfinijih pića u povijesti čovječanstva uživati – kaže predsjednik Udruge PAUK Mirko Kufner.

Za glazbeni dio programa zadužen je DJ Mario koji će posjetitelje festivala držati u dobrom štimungu prije i nakon bendova koji će svirati, a svirka će ove godine ponovno biti vrhunska uz dva velika hrvatska benda.

-Oba dana festivala uživat ćemo uz vrhunske rock grupe Mina iz Osijeka te Mad Fox iz Slatine kao predgrupe, a šlag cjelokupne glazbeno-pivsko-gastronomske torte u petak, 16. kolovoza, upotpunit će rock zvijezde LET 3 te Mile Kekin & Bend (ex Hladno pivo) koji će nastupiti u subotu, 17. kolovoza. Posebno me raduje što smo uspjeli dovesti Milu Kekina koji dugo nije bio u Orahovici s cjelovečernjim koncertom, a o LET 3 ne treba trošiti riječi, definitivno obje večeri je ludilo zajamčeno – kaže Kufner te dodaje kako će u sklopu festivala i ove godine biti postavljena tzv. Chill zona gdje će se svi posjetitelji moći već od popodnevnih sati opuštati u hladu uz hladna pića i akustične svirke.

I ove godine na festivalu će biti zabavni sadržaj pa tako drugi dan Paukovci za sve posjetitelje pripremaju natjecanje u ispijanju piva u dvije kategorije i to za žene i muškarce.

-Ekipa udruge sve radi volonterski, uistinu dajemo sve od sebe i trudimo se svake godine podizati nivo ovog festivala što smo učinili i ovoga puta. Tu nam je najveću podršku, kako financijsku tako i moralnu dala Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije kojoj se od srca zahvaljujemo kao i svim ostalim sponzorima i pokroviteljima, a pozivam i naše lokalne poduzetnike, još stignu, da se uključe i da nam također pomognu. Ulaz je naravno za sve besplatan i možemo poželjeti samo da nas posluži vrijeme, da bude sunčano i da ovaj festival odradimo na ponos svoga grada i županije – rekao je Mirko Kufner.

Program festivala:

Petak, 16. kolovoz

18.00 – Otvorenje za posjetitelje – kušanje piva – acoustic nastup – chill zona 
20.00 – DJ Mario
21:00 – Mina
22.30 – LET 3
00:30 – 3:00 – DJ Mario – kušanje piva – chill zona

Subota, 17. kolovoz

18.00 – Otvorenje za posjetitelje – kušanje piva – acoustic nastup – chill zona
20.00 – DJ Mario
20.30 – Prijave i natjecanje u ispijanju piva za žene i muškarce
21.30 – Mad Fox
22.45 – Mile Kekin & band
00:30 – 3:00 – DJ Mario – kušanje piva – chill zona

(www.icv.hr, vg)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content