U Dječjem vrtiću Maslačak Đurđevac nema liste čekanja: Do sada upisan najveći broj djece

U Dječjem vrtiću Maslačak s veseljem se čeka prvi ponedjeljak rujnu i dolazak novih 85 mališana koji će u novoj pedagoškoj godini popuniti svih 19 odgojno-obrazovnih skupina.

Zaprimljeno je ukupno 85 zamolbi za upis, pa su sva djeca s područja Grada Đurđevca i prigradskih naselja, čije zamolbe su zaprimljene u upisnom roku, upisana u dječji vrtić. S njima će broj redovnih polaznika dječjeg vrtića biti blizu 350.

– Ovu novu pedagošku godinu započinjemo s 19 odgojno-obrazovnih skupina, ali već imamo predbilježbe te kako će djeca dorastati za vrtićki smještaj tako ćemo povećavati i popunjavati odgojne skupine. Jednu novu skupinu otvorit ćemo početkom veljače, a drugu u travnju 2025. godine te ćemo ukupno imati 21 skupinu. U odnosu na proteklu godinu kad smo imali 18 odgojnih skupina to je znatno povećanje. Svi mališani upisani u vrtić imat će najidealnije uvijete za igru, odgoj i učenje jer je osigurano dovoljno mjesta za rad novih osam odgojnih skupina u novom nadograđenom vrtićkom prostoru koji će i službeno otvoriti svoja vrata za najmlađe Đurđevčane i njihove roditelje – rekla je Marija Čupen Tomica, ravnateljica DV Maslačak.

(djurdjevac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content