TRAGIČAN KRAJ POTRAGE Pronađeno beživotno tijelo Nikole, prijatelji: “Zauvijek će živjeti u našim srcima”

Rijeka Drava uzela je još jedan mladi život. Spasilačke ekipe nakon četiri dana potrage pronašle su kod Okrugljače beživotno tijelo, a potvrđeno je da se radi o Nikoli Radeliću (19) iz Pitomače koji je nestao u srijedu prilikom kupanja s prijateljima kod križničkog mosta, prenosi Podravski list.

Puna četiri dana obitelj i prijatelji živjeli su s nadom da će se dogoditi čudo i da će se Nikola odnekud pojaviti te da će biti sve isto kao i prije kobne srijede. No, nažalost to se nije dogodilo i potraga nije imala sretan kraj.

Nitko od obitelji i prijatelja ne može se pomiriti s činjenicom da su zauvijek izgubili Nikolu.

– Iako smo slutili da će potraga završiti tragično, duboko u sebi smo se nadali da se nije utopio. Svi smo u šoku i teško ćemo se pomiriti s činjenicom da našeg Nikole više nema. Bio je omiljen u društvu, a voljeli su ga i brojni Pitomačani jer je često radio kao konobar i uvijek je znao naći prave riječi za svakog gosta. Zauvijek će živjeti u našim srcima, a mi ćemo i u ovim teškim trenucima biti velika podrška njegovoj obitelji. Najteže je njegovim roditeljima jer nema veće boli od one kad otac i majka, pogotovo na ovako tragičan način, zauvijek ostanu bez djeteta – kažu potreseni prijatelji Nikole Radelića.

(podravski.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content