Sjajan koncert za završetak Rokova: Kiša joj ništa ne može, s energičnom Vesnom Pisarović publika pjevala i plesala više od dva sata

Glazbenu poslasticu kojom je Virovitica nakon četiri dana završila Rokovo, a kojim je proslavila svoj 790. rođendan priredila je sinoć (subota) Virovitičanima i gostima pop zvijezda Vesna Pisarović. Više od dva sata energičnim nastupom i sjajnom atmosferom na pozornici u centru grada pokazala je kako se prkosi kiši i nevremenu te uživa u slavljeničkom raspoloženju. 

Naime, zbog nevremena praćenog snažnim vjetrom i pljuskovima u večernjim satima morao je biti odgođen koncert grupe Enigma, a hoće li Vesna Pisarović zbog tehničkih poteškoća uopće moći održati koncert bilo je neizvjesno do posljednjeg trenutka. 

Vjerna publika nije odustala; Vesnu Pisarović dočekala je pljeskom kada se, nakon sat vremena čekanja i ispravljenih tehničkih problema popela na pozornicu te svojom lepršavom energijom u trenu osvojila Virovitičane i goste. 

Publika je s njom u glas više od dva sata pjevala najveće hitove, poput “Tako mi nedostaješ”, “Jutro donosi kraj”, “Neka ljudi govore”, “Srela sam anđela”, “Da znaš”, “Dolje na koljena”, “Spremna sam”, “Da sutra umrem”, “Bježi od mene” i druge uspješnice uz koje su rasle, zaljubljivale se ili pak slomljena srca i ponos liječile brojne generacije.  

Energična Pisarović publici nije dala odmora. Nizao se hit za hitom, a na repertoaru se, između ostalih, našla i prekrasna verzija pjesme Josipe Lisac “Gdje Dunav ljubi nebo” te antologijska pjesma Miše Kovača “Nikoga nisam volio tako”. 

Viroviticu je pretvorila u plesni podij sve do kraja koncerta, kada ju je publika pozvala na bis i nagradila pljeskom za hitove kojima je glazbeno zaključila Rokovo 2024.  

Atmosferu pogledajte u našoj galeriji. 

(www.icv.hr, mlo, foto: Kristijan Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content