SEVERINA ‘ZAPALILA’ ROKOVO Više od 30 tisuća fanova u Virovitici pjevalo i plesalo s kraljicom estrade

Ovu večer na glavnoj pozornici u centru Virovitice obilježila je energija, strast i glazba koja će se dugo pamtiti. Više od 30 tisuća obožavatelja okupilo se u srcu grada kako bi uživalo u spektakularnom nastupu jedne od najvećih regionalnih zvijezda, Severine, koja je priredila koncert za pamćenje u sklopu proslave 790. rođendana Virovitice.

“Ovo će biti dobra noć, predosjećam”, započela je Seve svoj nastup s pjesmom koja je odmah podigla atmosferu među publikom. Vidno emotivna, kraljica estrade obratila se okupljenima: “Hvala što ste došli u ovolikom broju, nisam ovo očekivala.” 

Severina je svojim koncertom vratila uspomene na svoj prethodni nastup u Virovitici 2006. godine, kada je zbog gipsa na nozi bila spriječena u plesu. No, sve to nadoknadila je na ovoj večeri, donoseći energičan i nezaboravan show. U vrućem rock izdanju, noseći crvene kožne hlače i majicu s printom, Severina je osvajala publiku pjesmom za pjesmom.

“Uzbuna”, “Generale”, “Paloma Nera”, redali su se hit za hitom, što novih, što starih, koji su zadovoljili sve generacije te natjerali na ples i pjevanje uglas.

Što se tiče Severininog benda, u kojem se nalaze sami ‘dragulji’ domaće glazbene scene kada su u pitanju svirači, svakako treba istaknuti gitaristu Darija Mihića koji je ovog puta i zapjevao i svojim vokalnim sposobnostima oduševio sve nazočne.

Pred sam kraj koncerta Severina se spustila u publiku kako bi zagrlila svoje obožavatelje, a zatim se vratila na binu i poručila: “Bio je ovo najbolji koncert moje ljetne turneje”.

Brojna publika pristigla je ne samo iz Virovitice i okolice, već i iz susjednih županija, pokazujući koliko je njena glazba i dalje sveprisutna i voljena u cijeloj regiji.

Ove godine, Rokovo će se dugo pamtiti upravo zbog ovog koncerta. Severina je svojim energičnim i emotivnim nastupom osigurala da bude zapamćena kao jedna od zvijezda koja je obilježila ovu proslavu, postavljajući ljestvicu visoko za sve buduće nastupe na ovoj manifestaciji. Bio je to zasigurno jedan od vrhunaca ovogodišnjeg Rokova koji će teško biti nadmašiti.

(www.icv.hr, žđl, foto: Kristijan Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content