ROKOVO 2024. Psihomodo Pop ‘razvalio’ Viroviticu: Davor Gobac euforično skakao i pjevao, nizali se brojni hitovi, publika oduševljena

“Šlag na tortu” današnje (srijeda) rock večeri povodom proslave Dana grada Virovitice – Rokova 2024. bio je odličan koncert legendarnih hrvatskih rokera, grupe Psihomodo Pop.

Oni stariji se sjećaju da je Psihomodo Pop započeo s radom davne 1983. godine. Tada glavni vokal nije bio Davor Gobac no uskoro je upravo on zamijenio tadašnjeg pjevača i frontmena Brunu Novosela – Nerona.

Četiri desetljeća sviranja, a zvuče kao u svojim najboljim fazama što su potvrdile i gromoglasne ovacije mnogobrojnh posjetitelja, velikim dijelom i onih koji se još nisu ni rodili kada je Psihomodo Pop osnovan. No imena uspješnica iz njihove bogate pjesmarice ne treba posebno spominjati jer pjesme poput Fride, Mile, Ja volim samog sebe i mnogih drugih dobro znaju i “vrapci na granama”.

Čvrsti rock and roll i punk rock garniran pikantnom zafrkancijom njihovog frontmena i “vječitog mladića” Davora Gopca uvijek urodi plodom pa je tako bilo i večeras u Virovitici.

Sudeći po dečkima, suvišno je i postavljati pitanje da li će nakon četiri desetljeća nastaviti dalje, jer retorika se u slučaju ovih starih mahera nameće sama po sebi, a i dokazuje da je “rock vječno mlad”.

Bravo za Psihomodo Pop, ali i bravo za virovitičku publiku koja je i ovaj put pokazala i dokazala da zna cijeniti dobar rock and roll.

(www.icv.hr, bs, foto: Kristijan Toplak)  

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content