ROKOVO 2024. Ljubitelji brze hrane došli na svoje, otvoren je drugi VirovEATica Food Fest

Sočan, a ujedno hrskav burger, sir koji se rasteže na ukusnoj pizzi, meksička ili kebab tortilja, hladno craft pivo, salata s piletinom ili salata s tunom? Težak izbor imaju od danas (srijeda) posjetitelji Rokova 2024. u Gradskom parku, u kojem se smjestio drugi VirovEATica Food Fest.

Food truck Dubrava Food Makers iz Dubrave, Škartoc ljubavi iz Međimurja, Pizzeria Špizza iz Čakovca i domaćin, IVO’s Grill & Food Virovitica “parkirali” su svoje gastro carstvo ispod drveća u parku, koje su Virovitičani i gosti jedva dočekali.

Prošlogodišnje iskustvo koje je pokazalo kako se u brzoj hrani najbolje uživa polako potvrđuju ljubitelji “brzih delicija” i ove godine, koji su odmah po otvorenju zauzeli pripremljene klupe, stolove i sjedalice kako bi u sočnim zalogajima uživali što duže.   

Mislav i Marko iz Virovitice pohvalili su sjajno domaće craft pivo “Trantika”, obitelj Kočiš hrskave krumpiriće sa topljenim sirom i prženim lukom, Maja i Tea koktele, dok su vrtićarci Lea i Sandro imali pune ruke posla s hot-dogovima s preljevom.

eat 2 

Rokovo i njegova bogata ponuda sadržaja privukli su i goste iz Mađarske s prijateljima iz Njemačke. Szoltne Kovacs sa suprugom Zsoltom često je u Virovitici, kaže, koju prati putem društvenih mreža. Dosad je uživala u uskršnjem i božićnom programu, a sada su sa prijateljima, supružnicima Schumacher iz Njemačke, stigli vidjeti ponudu za Rokovo.

Ističe kako joj je Virovitica kao grad u svakom godišnjem dobu posebno ukrašen.  

-Grad je prekrasan, kao i ljudi, zaista volimo doći ovdje i isprobati hranu i piće, razgledati. Nadamo se tijekom Rokova posjetiti Gradski muzej, kao i crkvu – kaže nam Szoltne. 

Supružnici su isprobali ponudu hrane na Food festu i pohvalili hamburger i krumpiriće, dok je Petra Schumacher pohvalila njemačko pivo, sa željom da bude i hladnije. 

-Isprobat ćemo ovdje i craft pivo, a nadamo se vidjeti što više iz programa. Grad nam je zaista lijep, ovdje smo po prvi put i puni smo dojmova. Bilo bi dobro da uz ovu ponudu brze hrane imamo mogućnost isprobati i nešto od vaših domaćih jela, o kojima smo puno čuli – kažu nam Petra i Herman Scumacher. 

VirovEATica Food Fest počeo je u opuštenoj atmosferi, traje cijelo Rokovo u Gradskom parku, počinje svakog dana u 18 sati pa sve do 1 sat ujutro.   

(www.icv.hr, foto: Kristijan Toplak) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content