Radovi na izgradnji mrtvačnice u našičkom prigradskom naselju Londžica u završnoj su fazi: Uloženo je i u obnovu društvenog doma

U protekle dvije godine u našičko prigradsko naselje Londžica – Velika i Mala te Marinović Brdo, Grad Našice uložio je znatna sredstva. Radove na obnovi društvenog doma i izgradnji mrtvačnice danas (ponedjeljak) obišli su gradonačelnik Krešimir Kašuba i pročelnica Upravnog odjel za gospodarstvo i komunalni sustav Magdalena Vidaković-Gelenčir.

Na društvenom domu u tijeku je rekonstrukcija krova u vrijednosti 13 tisuća eura, a u protekle dvije godine u unutarnje uređenje uloženo je oko 23 tisuće eura. Opremljen je sanitarni čvor, ostava uz kuhinju, zastori, a izvedeni su i radovi na bojanju fasade i unutrašnjosti objekta.

U ovom naselju prije dvije godine započeta je i izgradnja mrtvačnice koja je sada u završnog fazi. U listopadu će započeti završni vanjski radovi, a planirani dovršetak kompletnog objekta je proljeće sljedeće godine.

Osim toga, ovo prigradsko naselje je obuhvaćeno projektom aglomeracije u sklopu kojega će pitka voda doći do svakog domaćinstva. Svim ovim ulaganjima kvaliteta života stanovnika ovog prigradskog naselja bit će znatno podignuta na čemu je gradonačelniku Kašubi zahvalio predsjednik Mjesnog odbora Goran Krmpotić. On je istaknuo dobru suradnju s Gradom Našicama u kojemu ima sluha za potrebe stanovnika Male i Velike Londžice i Marinović Brda.

(nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content