Proslava Dana općine Voćin: Koncert klape Intrade, izložba oldtimera i filmske projekcije na trgu Gospe Voćinske

Voćin će ovog rujna postati središte kulture, zabave i tradicije u povodu obilježavanja Dana općine Voćin, a najavljen je i bogat program koji će se održati na trgu Gospe Voćinske 6. i 7. rujna.

Proslava započinje u petak, 6. rujna, svečanom sjednicom koja će se održati s početkom u 18:15 sati. Ovaj svečani događaj okupit će predstavnike lokalne zajednice, uzvanike i građane kako bi se zajednički obilježio napredak i razvoj općine.

Nakon svečane sjednice, Voćin će ugostiti jednog od najpoznatijih izvođača dalmatinske glazbe, Tomislava Bralića i klapu Intrade. Početak koncerta je u 20:30 sati. Ova večer obećava poseban glazbeni doživljaj, ispunjen najljepšim klapskim pjesmama, koje će pod zvjezdanim nebom odjekivati Voćinom. Ovo je prilika za sve ljubitelje klapske glazbe da uživaju u emotivnim izvedbama koje slave tradiciju, ljubav i more.

Proslava se nastavlja u subotu, 7. rujna, kada će se na trgu Gospe Voćinske održati niz događanja koji će privući sve generacije. Program započinje u 15 sati izložbom oldtimer vozila. Ljubitelji klasičnih automobila imat će priliku prošetati među fascinantnim oldtimer vozilima i osjetiti duh prošlih vremena.

Za sve ljubitelje filma, u večernjim satima slijedi dvostruka filmska projekcija na otvorenom. Prvi film, “Gru i Malci: Neustrašivi špijuni”, započinje u 19 sati i namijenjen je najmlađima. Ovaj animirani hit donosi nove avanture bivšeg superzlikovca Grua i njegovih vjernih Malaca, koji će uz smijeh i akciju osvojiti srca publike svih uzrasta.

Nakon toga, u 21 sat, na rasporedu je akcijski film “Zločesti dečki: Sve ili ništa”. Ovaj napeti triler prepun adrenalina i spektakularnih scena, osigurat će savršenu završnicu večeri.

Svi događaji su besplatni i otvoreni za javnost.

– Proslavite s nama Dan općine Voćin u nezaboravnoj atmosferi ispunjenoj glazbom, filmom i povijesnim vozilima. Vidimo se na trgu Gospe Voćinske- poručili su iz Općine Voćin.

(www.icv.hr, Općina Voćin)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content