PREMIJER ŽNL Čačinačka Mladost gostuje na stadionu Park: Voćin domaćin No Limit TVIN-u, Rezovac ugošćuje Dinamo iz Kapele Dvora

Ovog vikenda drugim kolom nastavlja se prvenstvo u Premijer županijskoj nogometnoj ligi, a prve dvije utakmice igraju se sutra u 17:30 sati.

Suhopolje je na stadionu Park domaćin prošlogodišnjem prvaku Mladosti iz Čačinaca. Gosti su momčad dodatno pojačali te su favoriti u ovom ogledu, međutim domaći trener Zvonko Menegati pokušat će sa svojim igračima doći do pozitivnog rezultata. U domaćim redovima ne može zaigrati Stjepan Iharoš.

Lukač 05 nakon uvjerljive pobjede na gostovanju u Novoj Bukovici planira osvojiti tri boda pred svojim navijačima u utakmici s Dinamom iz Četekovca. Četekovčanima će ovo biti drugo gostovanje u nizu. Prije sedam dana bez boda su ostali u sudačkoj nadoknadi, a sada će pokušati ispraviti propušteno.

Ostale četiri utakmice igraju se u nedjelju, također u 17:30 sati. Rezovac će na svom Laništu ugostiti Dinamo iz Kapele Dvora. Obje momčadi će nastojati doći do punog plijena te bi moglo biti neizvjesno do posljednje minute.

U svojoj drugoj domaćoj utakmici u nizu Zrinski u Novoj Bukovici igra sa Slogom iz Zdenaca. Gosti su favoriti, dok će domaći nogometaši pokušati doći do pozitivnog rezultata.

Voćin, nakon uvjerljivog poraza na gostovanju u Čačincima, planira osvojiti tri boda na svom Livatku u susretu s mladom momčadi virovitičkog No Limit TVIN-a.

Ekipa Crnca ugostit će Bratstvo iz Gornjeg Bazja. U oba tabora došlo je do bitnih promjena u igračkom kadru te bi na terenu također moglo biti zanimljivo. U domaćem sastavu pravo nastupa nema Mario Jozić.

Utakmica između Mikleuša i milanovačkog Sokola odigrat će se naknadno.

tablica

(www.icv.hr, mš, foto: ilustacija)

LISTA STRIJELACA 

Dva pogotka
Matija Bubaš (Sloga Zdenci)
Marin Čavić (Mladost Čačinci) 
Stjepan Rajnović (Lukač 05)
Matej Rukavina (Mladost Čačinci) 

Jedan pogodak
Leonnardo Alavanja (No Limit TVIN) 
Antonio Babec (Sloga Zdenci) 
Patrik Bazijanac (Rezovac) 
Stipe Ćavić (Mladost Čačinci) 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content