Podgorje gostovalo u Krivom Putu: Domaća momčad slavila u prijateljskom susretu

Proteklog vikenda momčad Podgorja bila je na gostovanju kod bratskog kluba Bunjevac Gavran u Krivom Putu. Brojni žitelji ovog virovitičkog prigradskog naselja potječu upravo iz Krivog Puta i okolice, stoga su i danas čvrste veze između ova dva naselja.

Već gotovo 40 godina, od 1987. godine, naizmjence NK Podgorje jedne godine gostuje kod NK Bunjevac Gavrana u Krivom Putu, dok druge godine ekipa iz Krivog Puta gostuje u Podgorju, a odigravaju se i prijateljske nogometne utakmice. Ove godine rezultat je bio 4:0 u korist domaćina.

– Prije početka utakmice položili smo cvijeće i zapalili svijeće na grobu poginulog zapovjednika “Tigrova” Damira Tomljanovića Gavrana te na križu svim poginulim braniteljima i osnivačima klubova, kao i pokojnim osnivačima ovih susreta. Bukete i lampione položila su izaslanstva obaju klubova na čelu sa predsjednicima Markom Prpićem i Milanom Krmpotićem. U sklopu posjete ekipa iz Podgorja bila je na 51. Senjskom karnevalu. Na kraju posjete uručeni su pokloni između predsjednika NK Bunjevac Gavrana Marka Prpića Miladina i tajnika Vedrana Katalinića s jedne, te predsjednika NK Podgorja Milana Krmpotića i tajnika Igora Potrate s druge strane. Goste je pozdravio i predsjednik Mjesnog odbora Krivi Put Ivan Tomljanović Rilac, koji u susretima Krivog Puta i Podgorja sudjeluje gotovo od samih početaka- istaknuli su iz NK Podgorje.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content