Općina Kalinovac i ove će godine sufinancirati troškove kupnje školskog pribora za učenike OŠ Ivan Lacković Croata

Općinski načelnik Darko Sobota donio je 15. srpnja odluku o sufinanciranju troškova kupnje školskog pribora za učenike polaznike OŠ “Ivan Lacković Croata” Kalinovac u školskoj godini 2024/25.

Pravo na sufinanciranje kupnje školskog pribora u obliku jednokratne naknade u novcu mogu ostvariti učenici polaznici OŠ “Ivan Lacković Croata” Kalinovac u iznosu od 60 eura jednokratne isplate po podnošenju zahtjeva.

Zahtjev za ostvarivanje prava na sufinanciranje kupnje školskog pribora podnosi se na posebnom obrascu, uz koji je potrebno priložiti sljedeće dokumente:

  • presliku kartice tekućeg ili žiro-računa na koji će se vršiti isplata s vidljivim IBAN-om,
  • izjava o pristanku obrade osobnih podataka.

Zahtjev podnose roditelji ili skrbnici učenika od 1. do 20. kolovoza 2024. godine Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Kalinovac, a može se dostaviti i putem e-maila Općine Kalinovac: [email protected] pri čemu je potrebno priložiti potpisan Zahtjev i svu traženu dokumentaciju u PDF datoteci.

Sredstva za ostvarivanje prava na jednokratnu pomoć osigurana su u Proračunu Općine Kalinovac za 2024. godinu i biti će isplaćena roditeljima ili skrbnicima najkasnije do 30. kolovoza 2024. godine po uredno dostavljenim zahtjevima.

Iz Općine napominju kako pravo na sufinanciranje mogu ostvariti oni učenici čiji članovi kućanstva u kojem žive nemaju dospjelih, a nepodmirenih obveza prema Općini Kalinovac na dan isplate, odnosno na dan 30. kolovoza 2024.

Odluku i potreban obrazac Zahtjeva možete pogledati OVDJE. 

(kalinovac.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content