Odigrano prvo kolo Premijer ŽNL: Evo tko su bili igrači utakmica

Proteklog vikenda odigrano je prvo kolo Premijer ŽNL te donosimo popis najboljih igrača uvodnog kola. Dodajmo i kako će učinak najboljih igrača biti bodovan kada se kolo kompletira, budući da nije odigrana utakmica između Sokola i Suhopolja.

Čačinačka Mladost na svom je terenu došla do uvjerljive pobjede od 7:1 nad ekipom Voćina. Prvo ime domaće momčadi bio je iskusni veznjak Tomislav Bušljeta.

Bratstvo iz Gornjeg Bazja tek je u sudačkoj nadoknadi došlo do pobjedničkog zgoditka nad Dinamom iz Četekovca, a prvo ime susreta bio je vratara Bratstva Stjepan Viljevac koji je u dva navrata “skinuo” situacije jedan na jedan. 

Gradski derbi između No Limit TVIN-a i Rezovca završio je podjelom bodova 2:2, a kao igrač utakmice odabran je Oton Fadljević.

Na stadionu Kurija u Kapela Dvoru Dinamo je dugo lomio otpor ekipe Crnca. Na kraju je domaća momčad došla do pobjede 2:0. Prvo ime susreta bio je domaći obrambeni igrač Jozo Iličić koji je uspješno osujetio sve gostujuće napadačke akcije.

Sloga je na svom Jelsinu u Zdencima preokretom došla do 4:1 pobjede nad Mikleušom. Prvo ime utakmice bio je omaleni veznjak Danijel Zebec, koji je davao ton igri svoje momčadi.

Lukač 05 s visokih 5:0 svladao je Zrinski u Novoj Bukovici. S dva postignuta pogotka za prvo ime utakmice izborio se Stjepan Rajnović.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content