Od snažnih poruka do energičnih nastupa: KUC Virovitica i ove godine donio plesnu radost na Rokovo

U sklopu proslave Dana grada Virovitice – Rokova 2024., Kulturno-umjetnički centar (KUC) Virovitica priredio je i ove godine plesni nastup za pamćenje. Program je započeo inspirativnim riječima o sveprisutnosti plesa, a obuhvatio je raznolike plesne točke koje su pokazale kreativnost i predanost mladih plesača.

Večer je započela nastupom starije plesne skupine s koreografijom “Reci plesom kroz glazbu – reci tišinom”. Najmlađe članice KUC-a iz vrtićke skupine osvojile su srca publike nastupom uz koreografiju “Barbie Girl”. Slijedili su energični nastupi djevojčica 1.-4. razreda iz Virovitice i Pitomače s koreografijama “Lud za tobom” i “Licky”.

Starije plesne skupine iz Virovitice i Pitomače donijele su dodatnu dinamiku s koreografijama “Luckasto” i “Magenta Ridim”. Posebno su se istaknuli emotivni nastupi s koreografijama “Nesveti rat” i “Ne želim”, koji su poslali snažnu poruku protiv nasilja.

Program je zaključen nastupom najstarije plesne skupine s koreografijom “Pukotine”, koji  je bio prava poslastica za publiku, koja je velikim pljeskom pozdravila sve izvođače i njihove voditeljice, Danijelu i Viktoriju Duvnjak.

(icv.hr, žđl, Foto: K. Toplak)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content