NOĆ ZA PAMĆENJE Pred više od 30 tisuća obožavatelja Grše raspametio Viroviticu na proslavi 790. rođendana

Na ovogodišnjoj proslavi Rokova u Virovitici, jedan od najiščekivanijih trenutaka bio je nastup popularnog repera Gršea. Pred više od 30 tisuća obožavatelja, Grše je priredio noć za pamćenje, ostavljajući publiku bez daha svojim energičnim i emotivnim nastupom. Ovaj koncert bio je poseban ne samo zbog glazbe već i zbog atmosfere koja je obilježila cijelu noć.

Grše je koncert započeo s hitom “Fantazija”, odmah podižući atmosferu na viši nivo. U sportskom izdanju, energičan i spreman za akciju, već nakon druge pjesme skinuo je majicu, pokazujući svoju odlučnost da zajedno s publikom izdrži visoki ritam cijelog koncerta. Njegova energija bila je zarazna, a znoj se cijedio s njega dok je neumorno skakao po pozornici, prenoseći svoj entuzijazam na sve prisutne.

Izveo je svoje najveće hitove, uključujući “Mamma Mia”, “Highlife”, “Sin city”, “Konobar” i “Tokio Drift”, a posebna emocija zavladala je kada je izveo dirljivu pjesmu “Suza”, tijekom koje je publika upalila svjetla na svojim mobitelima, stvarajući nezaboravan trenutak za svakoga na ovom koncertu.

Sudeći prema reakcijama publike, ovaj koncert bio je jedan od vrhunaca ovogodišnjeg Rokova i jedan od najboljih nastupa koje je Virovitica vidjela. Grše se zahvalio publici, ističući kako nije lako nastupiti nakon Severine, ali da je zahvaljujući njihovoj podršci uspio prirediti noć koja će se dugo pamtiti.

Virovitica je svjedočila vrhunskoj glazbenoj izvedbi, a Grše je još jednom dokazao zašto je jedan od najtraženijih izvođača na regionalnoj sceni.

(www.icv.hr, žđl, foto: K. Toplak, Ž. Đaković Leš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content