Našičke mažoretkinje s Europskog prvenstva vratile se s medaljama: Čestitku im uputio i gradonačelnik Kašuba

U Beogradu, u susjednoj Srbiji, od 22. do 25. kolovoza, održano je Europsko prvenstvo u mažoret plesu na kojemu je sudjelovalo i 40 članica Našičkih mažoretkinja „Dora”. Našičanke su se s prvenstva vratile s medaljama i odličnim rezultatima.

U kategoriji solo štap kadetkinja Tia Lončarević zauzela je 6. mjesto, u juniorskoj kategoriji 7. mjesto pripalo je Petri Hodanovac, a 6. mjesto Sari Bošnjak.

Brončanu medalju za juniorski solo dobila je Petra Čatić, a srebrnu medalju osvojio je juniorski duo u izvedbi Vanese Perković i Petre Haumuller.

Izvrsne u svojoj kategoriji bile su i kadetkinje koje su na svom prvom europskom natjecanju bile stepenicu do postolja osvojivši 4. mjesto.

Bronca je pripala juniorskoj formaciji koja je pokazala da su Našice u vrhu mažoret plesa.

Našičke mažoretkinje predvođene trenericama Nikolinom Pavlović i Patriciom Buha zahvalile su roditeljima, sponzorima, Gradu Našicama i gradonačelniku Krešimiru Kašubi te Osječko-baranjskoj županiji na pomoći i podršci bez koje ovaj uspjeh ne bi bio postignut.

Gradonačelnik Krešimir Kašuba uputio je čestitku mažoretkinjama i njihovim trenericama Nikolini Pavlović i Patriciji Buha i zahvalio im što kroz predanost i ljubav prema mažoret plesu, postižu uspjehe i promoviraju svoj grad koji je ponosan na njih.

(nasice.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content