Nakon tromjesečne pauze rukometaši Slatine počeli s pripremama za novu sezonu: Cilj je i ove godine očuvanje ligaškog statusa

Nakon tromjesečne pauze trener Dražen Venus, na stadionu Antuna Tone Butorca, okupio je rukometaše Slatine.

Prvi dio priprema rukometaši Slatine odradit će na nogometnom stadionu, a za desetak dana preselit će se u sportsku dvoranu gdje će prijeći na igračko – taktičke treninge.

Pred momčadi su pripreme za treću uzastopnu sezonu u prvoligaškom društvu. Prije dvije sezone, kao novaci u ligi, Slatinčani su završili na drugom mjestu te im je u kvalifikacijama za ulazak u Paket24 Premijer ligu malo nedostajalo za ulazak u hrvatsku rukometnu elitu. Kraj prošle sezone dočekali su na šestoj poziciji s 27 osvojenih bodova.

– Svake godine si na početku priprema postavljamo isti minimalni cilj- što prije osigurati ostanak u ligi. S obzirom na to da će liga ove godine biti dosta izjednačena, svaki bod će biti važan, a posebno bodovi osvojeni na domaćem terenu uz podršku naših vjernih navijača. Tijekom ljeta došlo je do određenih promjena u našem igračkom kadru o kojima ćemo vas sljedećih dana podrobnije izvijestiti- poručili su iz RK Slatina.

(www.icv.hr, mš)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content