Nakon što mu se drugi put vratila leukemija, Damiru Pejiću (16) iz Vukovara pronađen podudarni donor

Damiru Pejiću (16) iz Vukovara, koji boluje od leukemije, pronađen je podudarni donor matičnih stanica iz međunarodnog registra iz Njemačke, piše Index.

– Nekako kao da još nisam svjestan. Kao kad sportaši osvoje medalju pa kažu da još nisu svjesni emocija. Tako je i meni na početku. Rekao bih da sreća koja će doći još nije došla, ali zasigurno mi je drago. Konačno mogu mirne glave leći spavati, sve se bliži kraju i otići ću na transplantaciju – rekao je Damir za RTL Danas.

Drugi put vodi bitku za život

Damir je leukemiju dobio kad mu je bilo jedanaest godina. Nedavno su nalazi pokazali da se bolest vratila. Pred njim je ponovno bila borba za život, a onda je prije dva mjeseca bitku s karcinomom izgubila njegova majka.

– Pa ja sam u početku čak možda to i najbolje podnio što se tiče majke. Gledam da ti Bog sve u životu da s nekim određenim razlogom. Da je možda i njoj olakšao muke zato što je gledala da joj se dijete opet liječi, pa da je nekako i nju spasio, tako da na sve gledam nekako s vedrije strane, s te pozitivnije strane – rekao je nedavno Damir.

(index.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content