Nakon ljetne stanke Kino Pitomača otvara svoja vrata: Evo što vas ovog vikenda očekuje

Kino Pitomača nakon ljetne stanke otvara svoja vrata. Tak, a ovog vikenda očekuju odlične tri kino projekcije. Tako u petak, 30. kolovoza u 20 sati, na rasporedu je triler “Trepni dvaput”. U nedjelju, 1. rujna u 17 sati, pogledajte animirani film “Avanture malog Don Quijotea”, a u 19 sati ljubavnu dramu “Priča završava s nama”

TREPNI DVAPUT

Izvorno ime: Blink Twice
Redatelj: Zoë Kravitz
Žanr: drama, triler, horor, misterija
Uloge: Channing Tatum, Adria Arjona, Naomi Ackie, Kyle MacLachlan, Christian Slater, Geena Davis, Simon Rex, Alia Shawkat, Haley Joel Osment
Trajanje filma: 102 min
Godina: 2024

Sadržaj filma: Kada Slater King (Tatum) upozna Fridu (Ackie) na svojoj dobrotvornoj gala večeri, zaiskre iskrice. Poziva je da mu se pridruži s prijateljima na putovanju iz snova na njegovom privatnom otoku. To je raj. Divlje noći prelaze u sunčane dane i svi se sjajno zabavljaju. Nitko ne želi da ovo putovanje završi, ali kako se počinju događati čudne stvari, Frida počinje preispitivati svoju stvarnost. Nešto nije u redu s ovim mjestom. Morat će otkriti istinu ako želi živa izaći s tog otoka.

AVANTURE MALOG DON QUIJOTEA

Izvorno ime: Giants of La Mancha
Redatelj: Gonzalo Gutierrez
Žanr: animirani, avantura, obiteljski
Uloge:
Trajanje filma: 90 min
Godina: 2024

Sadržaj filma: Alfonso Quixote, 11-godišnji dječak s velikom maštom i potomak legendarnog Don Quijotea, nastavlja borbu protiv nevidljivih čudovišta u La Manchi. Kao i njegov čuveni predak, Alfonso se suočava s predrasudama i izrugivanjem zbog svojih pustolovina. Kada sumnjivi poslovni čovjek Carrasco nudi obiteljima da prodaju svoje kuće i presele se u luksuznu zajednicu, Alfonso sumnja u njegove namjere i vjeruje da je oluja koja prijeti gradu dio zle sheme. Uz pomoć svog prijatelja Pancha Panze i tajne simpatije Victorije, Alfonso kreće na misiju u šumu kako bi uništio čudovište i spasio La Manchu. Dok Carrasco pokušava sabotirati njihovu avanturu, Alfonso i njegovi prijatelji moraju otkriti plan koji prijeti njihovom domu i pomiriti obitelji u sukobu, slijedeći naslijeđe Don Quijotea i učeći da mašta može promijeniti stvarnost.

PRIČA ZAVRŠAVA S NAMA

Izvorno ime: Colleen Hoover’s It Ends with Us
Redatelj: Justin Baldoni
Žanr: drama, romansa/ljubavni
Uloge: Jenny Slate, Blake Lively, Justin Baldoni, Brandon Sklenar, Hasan Minhaj, Amy Morton
Trajanje filma: 130 min
Godina: 2024

Sadržaj filma: Priča završava s nama filmska je adaptacija bestselera svjetski poznate autorice Colleen Hoover, koja na velike ekrane donosi život traumatizirane, ali odlučne Lily Bloom (Blake Lively) koja se seli u Boston kako bi ostvarila svoj životni san i započela vlastiti posao. Uskoro upoznaje šarmantnog neurokirurga Rylea Kincaida (Justin Baldoni) s kojim dijeli neodoljivu kemiju. No, tek nakon što se ludo zaljubi, Lily počinje otkrivati stranu Ryleove osobnosti koja je podsjeća na traumu iz djetinjstva. Da bi stvari bile još teže, u život joj se iznenadno vraća njena prva ljubav, Atlas Corrigan (Brandon Sklenar), a Lily će se morati uzdati u samu sebe kako bi donijela prave odluke za svoju budućnost…

(www.icv.hr)

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content